Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: canon 450d

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RadOs41 Zobacz posta
    Używałem tej lustrzanki (z Tamronem 17-50 f/2.8 oraz C70-200 f/4) zanim przeskoczyłem na inne (40d, 5d mk 2, 5d mk1) i napiszę tak: jeżeli fotografia nie jest dla Ciebie źródłem dochodów, bądź jeżeli nie jesteś prawnikiem lub lekarzem, który ma dużo kasy, że nie wie, co z nią robić
    Ja tak poza głównym tematem. Naprawdę uważasz, że większość prawników ma dużo kasy? Zdziwiłbyś się Większośc, tj. tak z 95% jak zarabia średnią krajową to wszystko i tak na marginesie raptem z 5% wszystkich prawników to adowkaci, radcowie czy sędziowie - Reszta dziegci bez aplikacji gdzieś po biurach i urzedach. Oni też są prawnikami, ale niestety zarabiają jak zwykli ludzie. Tak po porawdzie z tych 5% zwodowych prawników też tylko kilkanaście procent dobrze zarabia. Reszta tyle o ile... Inna para kaloszy to lekarze. Ci wracają z saksów, bo tu mają zarobki prawie zachodnie
    70D, C. EF-S 15-85mm f/3.5-5.6 IS USM, C. EF 50mm f/1,8 STM, C. 100mm 2.8L Macro IS USM, C. EF 70-200mm f/4 L IS USM, C. Speedlite 430EX II, Velbon sherpa 600R, Marumi Super DHG

Początki nałogu Awatar andrewjohn
    Miasto
    polski biegun ciepła

Domyślnie

Myślę, że wszsystko zostało powiedziane i temat można zamknąć,bo ostatnia odpowiedź to już zupełnie OT.
    Canon EOS 450D+S10-20/4,5-5,6 + C15-85 IS USM+C50/1,8+C55-250 IS

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kawo Zobacz posta
    Inna para kaloszy to lekarze. Ci wracają z saksów, bo tu mają zarobki prawie zachodnie
    W zamian za co? Sześć dni bez snu (tylko drzemki po godzince). Czasem nawet gorzej. Kij ma zawsze dwa końce. Sąsiedzi zarabiają naprawdę sporo jako radcy prawni, ale co po tym skoro muszą jeździć po połowie kujawsko-pomorskiego.
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Początki nałogu Awatar RadOs41
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Ok kawo, nie chciałem nikogo urazić i nie wnikam (nie jestem skarbowy) ile kto zarabia. Jednak statystycznie to rozważając, przedstawiciele wymienionych przeze mnie zawodów, będący niekoniecznie na początku kariery zawodowej, mają większe szanse na wyższe zarobki, niż przedstawiciele innych, np. strażak, czy pielęgniarka (też z wyższym wykształceniem). Stąd ów przykład A wiem co napisałem, bo mam rodzinę i znajomych we wszystkich w/w zawodach. Pozdrawiam.
    Trochę gratów i nieco innych szpargałów...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów