Ja również polecam z całego serca, dostałem tanio 1D mkIIN, przebieg 420k, wygląda jak wygląda, ale działa świetnie. Do tego eLka i o nic się nie musimy martwić.
Co do zgrzewania ogniw http://www.batimex.pl/ mieli w ofercie.
Ja również polecam z całego serca, dostałem tanio 1D mkIIN, przebieg 420k, wygląda jak wygląda, ale działa świetnie. Do tego eLka i o nic się nie musimy martwić.
Co do zgrzewania ogniw http://www.batimex.pl/ mieli w ofercie.
Canon 1D mark II N, Canon 1D mark I - usz., Canon EOS 3
Canon 24-70 f/2.8 L, Canon 100 f/2.0, Canon 580EX
Olympus mju II
Mam 1DMK2N i powiem krótko/
To jest prawdziwy czołg!
Jeżeli komuś bardziej pasuje Mercedes A od Merca klasy G (AMG) to jego sprawa,
U mnie Eneloopy w "jedynce" wytrzymują prawie dwa razy więcej niż pierwotne oryginały.
Mam też zamiennik za stówkę,który jest OK.
Nawet nie chce mi się robić drugiego pakietu z Eneloopami...Po co mi tyle akumulatorów na pare tysiecy zdjęć?
Ciekawe jak Eneloopy wsadzić do XXd lub XXXd (bez gripa z koszykiem)?
Akumulatory do 1MK2N to najmniejszy problem
Mam jeszcze 50D i od roku zastanawiam się który sobie zostawić(już bardzo mało fotografuje).Bardzo szkoda mi tej zawsze gotowej do cięzkiej pracy "jedynki".
Jezeli ktokolwiek ma możliwość kupienia tego "strongmena"-Polecam
Można po mieście śmigać Yarisem ale warto mieć i Hammera w zapasie.
I jeszcze jedna (tym razem kontrowersyjna) uwaga.
Mimo,ze w body chodzi zazwyczaj o jakość zdjęć to"Jedynki" nawet ze śladami używania wyglądają ...zarąbiście (czywiście to uwaga na marginesie)
Krytykowanie takich sprzętów to krytykowanie wyboru tysięcy profesjonalistów ....
Jedynki były,są i będą bezkonkurencyjne .
TO FAKT!
Ostatnio edytowane przez artd4 ; 09-12-2011 o 18:16
ZaawansowanyAMATOR! ! ! NIE FANATYK !!!
2x dSLR (Canon)
Tylko, że wymiana na nikona zmusza nas do wymiany szkieł. Wątpię by ktokolwiek został masochistą i zrezygnował z silnika USM na rzecz korpusu D3.
Gdyby nie te moje pewne ambicje, to mógłbym już w tej chwili nabyć starą 1d mark I![]()
|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|
Widzę, że tapatalk ma jakieś problemy z forum cb.
Miałem dokładniej na myśli szkła z systemu Canona. To, że w nikonie znajdę odpowiednik nie znaczy by odpowiednik dawał mi te same kolory, jakość czy kontrast, co canonowe L-ki.
Nawiązując do mojej poprzedniej wypowiedzi, to wątpię by ktokolwiek zechciał nabyć d700 by potem podpinać do niego za pomocą przejściówki takie 135/2L i korzystać tylko z MF
Wiem, że są tacy ludzie na świecie (w małych ilościach), co do 5D podpinają nikkora 14-24(chyba tak sie nazywa to topowe szkielko).
|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|