Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: [dariuszsankowski] Zdjęcia sportowe

Domyślnie [dariuszsankowski] Zdjęcia sportowe

Witam, też chciał bym się pochwalić swoimi zdjęciami Są to dopiero początki, ale będzie lepiej.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 12-12-2011 o 11:44
    C1D3-S35mm1.4

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Zdjęcia ok. Ale usunąłbym z nich adres strony która jest ofertą komercyjną i może doprowadzić do usunięcia zdjęć przez moderatorów lub ukarania kartką.

Bywalec Awatar Hom_er
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

za xxkomarxx, zdjęcia bardzo dobre, ale ten znak wodny to badziew strasznie psujący oglądanie ;(

myślę, że jak już to mniejszy, niżej i jakoś z boku
    Fiu fiu

Domyślnie

Jest dobrze, nie za plasko, nie za ostro, fajny WB...moze byc tylko lepiej - czego Ci zycze!

Domyślnie

to bardzo proszę moderatora o wyrozumiałość, nie chodzi mi o promocje strony, obiecuję że następne dam już tylko z imieniem i nazwiskiem. Znak wodny zostanie bo choć tych zdjęć nigdzie nie sprzedaję (nie jestem w żadnej agencji) to nie chcę żeby bez mojej wiedzy były gdzieś publikowane, a niestety tak się zdarzało
    C1D3-S35mm1.4

Początki nałogu
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dariuszsankowski Zobacz posta
    ... obiecuję że następne dam już tylko z imieniem i nazwiskiem. Znak wodny zostanie bo choć tych zdjęć nigdzie nie sprzedaję (nie jestem w żadnej agencji) to nie chcę żeby bez mojej wiedzy były gdzieś publikowane, a niestety tak się zdarzało
    To oczywiście Twoja sprawa, ale mnie osobiście takie znaki odstręczają od oglądania nawet dobrych fotografii. Twoję są fajne, ale te napisy powodują że odechciewa się patrzeć...
    300V, 50D, S 17-50/2,8, S 70-200/2,8, czarny plecaczek, którego nie noszę ;-)

Domyślnie

Coś się zaradzi żeby wszyscy byli zadowoleni Wieczorem wstawię kolejna porcję zdjęć, może Zagłębie z Legią. Chyba że chcecie zdjęcia z piłki nożnej kobiet?
    C1D3-S35mm1.4

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dariuszsankowski Zobacz posta
    Coś się zaradzi żeby wszyscy byli zadowoleni Wieczorem wstawię kolejna porcję zdjęć, może Zagłębie z Legią. Chyba że chcecie zdjęcia z piłki nożnej kobiet?
    To ja poproszę o piłkę nożną w wykonaniu żeńskim.

Domyślnie

Tak jak obiecałem

Eliminacje do Mistrzostw Europy Kobiet Polska - Rosja

1.

2.

3.

4.

5.

Ogólnie to trochę za jasne, ale niestety były wywoływane na mocno nieskalibrowanym laptopie.
    C1D3-S35mm1.4

Domyślnie

#1 rzadzi, rzadko sie widzi akcje bramkarza(rki) z tej perspektywy, pozostale tez niczego sobie, ale sam sobie odpowiedziales co jest z nimi nie tak :-)))

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów