Witam, też chciał bym się pochwalić swoimi zdjęciamiSą to dopiero początki, ale będzie lepiej.
Witam, też chciał bym się pochwalić swoimi zdjęciamiSą to dopiero początki, ale będzie lepiej.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 12-12-2011 o 11:44
C1D3-S35mm1.4
Zdjęcia ok. Ale usunąłbym z nich adres strony która jest ofertą komercyjną i może doprowadzić do usunięcia zdjęć przez moderatorów lub ukarania kartką.
za xxkomarxx, zdjęcia bardzo dobre, ale ten znak wodny to badziew strasznie psujący oglądanie ;(
myślę, że jak już to mniejszy, niżej i jakoś z boku![]()
Fiu fiu
Jest dobrze, nie za plasko, nie za ostro, fajny WB...moze byc tylko lepiej - czego Ci zycze!
to bardzo proszę moderatora o wyrozumiałość, nie chodzi mi o promocje strony, obiecuję że następne dam już tylko z imieniem i nazwiskiem. Znak wodny zostanie bo choć tych zdjęć nigdzie nie sprzedaję (nie jestem w żadnej agencji) to nie chcę żeby bez mojej wiedzy były gdzieś publikowane, a niestety tak się zdarzało![]()
C1D3-S35mm1.4
Coś się zaradzi żeby wszyscy byli zadowoleniWieczorem wstawię kolejna porcję zdjęć, może Zagłębie z Legią. Chyba że chcecie zdjęcia z piłki nożnej kobiet?
C1D3-S35mm1.4
#1 rzadzi, rzadko sie widzi akcje bramkarza(rki) z tej perspektywy, pozostale tez niczego sobie, ale sam sobie odpowiedziales co jest z nimi nie tak :-)))