A może poszukać używanego 7D z małym przebiegiem? Autor pisał o fotografii aut - wierzę, że chodzi o fotografię dynamiczną, a do tego 7D jest rewelacyjną puszką (zaraz po 1D)
A może poszukać używanego 7D z małym przebiegiem? Autor pisał o fotografii aut - wierzę, że chodzi o fotografię dynamiczną, a do tego 7D jest rewelacyjną puszką (zaraz po 1D)
7D już ponad mój budżet
Jutro prawdopodobnie jadę pooglądać sobie 60D jak i 600D, bo jako jedyne pozostały na placu bojuWizjer z 60D jest wiekszy i pewnie ma to swoje plusy zapewne
ale i tak chyba 60D wygra bitwę :P zobaczymy jak będzie się trzymać
jeszcze jedno pytanko czy kupować w sklepie czy np przez allegro bo pewnie będzie taniej niż w sklepie
Panowie w dziale giełda jeden kolega sprzedaje C 7D z przebiegiem 9800tys może to warto o takiej opcji pomyśleć ? Bo już na prawdę pogubiłem się, a chciałbym kupić raz i porządnieżeby mi czegoś później nie zabrakło.
Tylko ze 7D nie ma tego uchylnego ekraniku hmm
Jeśli zamierzasz dużo kręcić to z 60D będzie Ci wygodniej.
Gdy używałem 60D koleżanki to od razu mi się on spodobał.
Przy okazjonalnym filmowaniu pomyślałbym raczej o tym 7D jeśli jest w podobnej cenie.
Mam go od roku i jak na razie nie czuję potrzeby zmiany.
7D + BG-E7 + 17-85mm f/4-5.6 + 50mm f/1.2 + 135mm f/2 + Yashica GS/GTN
Trochę mojej amatorszczyzny: WWW.
Byłem dziś w sklepie pooglądać aparaty i zdecydowałem 60D![]()
teraz muszę sprzedać swojego nikona i heja![]()
No to gratulacje. Zacznij jeszcze zbierać szkła![]()
|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|
pierwsze szkiełko jakie kupie będzie to chyba 50mm Canona
potem chyba rybie oko
dobry wybór
zamiast 50 Canona, kup kit i Heliosa - tani, ale b. wszechstronny zestaw
Z tym heliosem, to trzeba naprawdę trafić. Gdybym teraz budował cropa, to i tak na moją uwagę by zaskoczył zestaw:
S14/2.8 + 35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 i w końcu 135/2LTo do szczęscia wystarczy. Nawet na cropie
Mocno się zastanów nad fishem. Żebyś nie miał tych problemów, co moja luba i szukał potem na siłę jakiegoś zooma![]()
|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|