Pokaż jakąś fotę.
Jakie studio? Nie będę ubezpieczał wszystkich sal weselnych w Polsce. A pantografy to chyba tydzień wcześniej jedziesz instalować, co?
Na sali weselnej lampy można zainstalować na autopolach. 15 minut roboty w porywach razem z niesieniem ich z samochodu. Domy weselne powinny być ubezpieczone. Sprzęt ubezpieczamy na czas transportu.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Nie widzę przewagi tego rozwiązania nad postawieniem statywu i dowiązaniem "linki bezpieczeństwa" do filaru bądź innego stałego elementu konstrukcyjnego sali na wysokości powiedzmy 1,5m i wyżej.
Inna sprawa, że taki autopole nie zadziała nam w połączeniu z kasetonami, albo salą wyższą niż 3,7m, a takich miałem niemało. Także imo fail. Try again later.
Do autpola można dokupić przedłużkę wtedy ma prawie pięć metrów. Po drugie czasem można włączyć abstrakcyjne myślenie i zamiast patrzeć w sufit rozeprzeć pomiędzy ścianami. Autopole to tylko jedna z wielu możliwości.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Sala o szerokości 5m. To na ile osób są te wesela?
Albo inaczej - ile razy stosowałeś autopole na weselu?
ale chłopaki kombinujecie, piszecie tak jakby były same ciemne i "niewygodne" sale. Ja nie zabieram żadnych "zabawek" o których tak się rozpisujecie a zdjęcia robię bez żadnego problemu. Za dużo analizujecie i rozwodzicie się w temacie :P
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Pokaż zdjęcia?![]()
micles - nie ma problemu ze znalezieniem mnie w internecie, dla chcącego nic trudnego.
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.