Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Higiena oczu

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Tezet-gdynia
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Mam, mialem, przez ponad 4 lata i naprawde duzo z tego wynioslem Nie, nie studiowalem, ale studiowala moja "była" ktorej pomagalem prawie codziennie przy nauce przepytujac ja o wszystko na studiach chemicznych, a pozniej polozniczych A ze potrafie sie szybko uczyc i przyswajac wiedze, to tylko skorzystalem Zrodel Ci nie podam, ale jeszcze wiele skanow na temat czlowieka poczawszy od stanu komorkowego, konczac na poznej starosci posiadam na dysku

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Jesli jak piszesz dużo siedzisz przy komputerze, to poczytaj zamiast tworzyć własne teorie i wprowadzać w błąd tych którzy je czytają. Mozesz zacząć od tego: http://nvision.pl/Wszystko-co-trzeba...details-2.html
    :wink:
    Gdzie ja tworze teorie ? Pisalem o promieniowaniu jako najgorszym czynniku wplywajacym na wzrok, poniewaz ekrany CRT emitowaly nie tylko promienie ktore lubimy, ale takze te ktorych nie lubimy. Co innego napisali w artykule ? Ze LCD szkodliwe bo jasno swieca ? Ze czlowiek patrzy na ekran z jednej pozycji ? O swietle pisalem ze nawet biala kartka moze szkodzic, a zmiana pozycji jest taka sama jak w przypadku czytania ksiazki, albo ktos sie rusza cale zycie, albo siedzi jak kamien i rusza tylko reka podczas procesu czytania. To ze czytajac mamy wzrok w dol na LCD ? A ksiazke czytamy trzymajac u gory ? tez lezy na kolanach albo w inny sposob. Wtedy mozg nie odbiera tego jako mrugniecie wg teori z wyzej wymienionej strony ?
    Ostatnio edytowane przez Tezet-gdynia ; 30-11-2011 o 21:19

Uprawnienia umieszczania postów