Pokaż wyniki od 1 do 10 z 138

Wątek: [Hom_er] Mój świat

Widok wątkowy

Bywalec Awatar Hom_er
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Bardzo Wam dziękuję, bardzo miło słyszeć pochwały

Cieszę się, że piszecie - bo przecież człowiek się stara i wybiera zdjęcia warte pokazania, natomiast brak odzewu trochę deprymuje bo se człowiek myśli: nie odzywają się bo szkoda na takie pstryki czasu, albo: przecież takich zdjęć są tysiące w sieci ...

No i prawda jest taka, że przecież Kasprowy i okolice to już są chyba we wszystkich odsłonach, a ja w biały dzień (a nie jakaś tam złota godzina) zrobiłem trochę fotek i se myślę, pojadą jak po burym psie - a tu miłe zaskoczenie

A koń - kurcze już po Wigilii - ale trza będzie zapytać jakiego zielska używa

Cytat Zamieszczone przez awm Zobacz posta
    świetne kadry z gór ... szkoda że jak ja byłem w górach niestety na taką pogodę nie trafiłem mgła mgła mgła zero widoczności ;( niestety nie miałem takiego pola do popisu jak Ty ....
    fakt, jeśli chodzi o ostatnie miesiące (sic!) to nie jest dobrze Choć czasem jak pooglądam kamerki to mnie szlak trafia, bo wszędzie dziadostwo a od Kasprowego w górę bajka, tylko wtedy to juz za późno na jazdę. A tak na chybił trafił to ani czasu, ani ... czasu

Pozdrawiam!
    Ostatnio edytowane przez Hom_er ; 16-01-2012 o 17:40
    Fiu fiu

Uprawnienia umieszczania postów