dzięki AB94![]()
Ten kuń na 59 ma uszkodzoną chłodnicę, czy co? (Czy to z niego tak paruje)
Ale ogólnie widoczki przyjemne dla oczu.
Ja bym stawiał na katalizator ale to chyba normalne bo nikt się tym nie przejmuje. Widać górskie konie tak mają. A może tam koniczyna jakaś inna?
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ostatnio edytowane przez grzegorzki ; 16-01-2012 o 08:37 Powód: Automerged Doublepost
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
58 - grejt...! naprawde fajne
Canon 500D + Gripp | Canon 18-55 3.5-5.6F + 70-200L 4.0F + 50 1.8F + Tamron 17-50 F2.8 + Metz 50 AF1 + Benro + Slik
świetne kadry z gór ... szkoda że jak ja byłem w górach niestety na taką pogodę nie trafiłem mgła mgła mgła zero widoczności ;( niestety nie miałem takiego pola do popisu jak Ty ....
Canon EOS 6D | C 50mm 1.4 | S 70-200 2.8 | to na początek ...
Bardzo Wam dziękuję, bardzo miło słyszeć pochwały
Cieszę się, że piszecie - bo przecież człowiek się stara i wybiera zdjęcia warte pokazania, natomiast brak odzewu trochę deprymuje bo se człowiek myśli: nie odzywają się bo szkoda na takie pstryki czasu, albo: przecież takich zdjęć są tysiące w sieci ...
No i prawda jest taka, że przecież Kasprowy i okolice to już są chyba we wszystkich odsłonach, a ja w biały dzień (a nie jakaś tam złota godzina) zrobiłem trochę fotek i se myślę, pojadą jak po burym psie - a tu miłe zaskoczenie
A koń - kurcze już po Wigilii - ale trza będzie zapytać jakiego zielska używa
fakt, jeśli chodzi o ostatnie miesiące (sic!) to nie jest dobrzeChoć czasem jak pooglądam kamerki to mnie szlak trafia, bo wszędzie dziadostwo a od Kasprowego w górę bajka, tylko wtedy to juz za późno na jazdę. A tak na chybił trafił to ani czasu, ani ... czasu
Pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez Hom_er ; 16-01-2012 o 17:40
Fiu fiu
Klimacik mają twoje zdjecia Hom_er
A zdjęcie az koniem jest super![]()
PASJA...w ciągu 5 minut przeżywam więcej niż niektórzy przez całe życie...