Jeśli fedexem to mogę ci sprawdzić dokładnie. Fedex ma fajne narzędzia online do sprawdzenia tego.
Jeśli fedexem to mogę ci sprawdzić dokładnie. Fedex ma fajne narzędzia online do sprawdzenia tego.
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 02-12-2011 o 02:05
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Wypowiem sie, bo moze kogos to zaintersuje - a mam doswiadczenie, wysylalem ze Stanow rozne roznosci, takze sprzet fotograficzny i nigdy nikt nie zaplacil zlotowki za clo - a mowimy tutaj o ...nastu latach. Natomiast podawanie do wiadomosci publicznej nazwy firm wysylkowych, to strzelanie sobie w kolano - to primo, a nastepne primo, to nikt nie placi mi za robienie im reklamy.;-)
Ps. ..i zeby niebylo, udziele informacji - ale tyko tyle, nie jestem zaintresowany w robieniu wysylkowych business'ow .