ARN pewnie tak.
192. Motocyklista
To jak ostatnie, to się wreszcie wypowiem
Śledziłem cały czas wątek będąc na bieżąco z nowymi zdjęciami.
Moje zdanie jest takie, że wiesz jak wykorzystać możliwości sprzętu (dobra jakość zdjęć) a także nieźle umiesz pokazać to co widziałeś. Fot jest tu tak dużo, że ciężko mi się teraz odnosić do każdego po kolei. Moje ogólne wrażenie jest pozytywne, oglądając galerię chciałbym tam pojechać, bo poczułem trochę klimat.
Życzę kolejnej udanej wyprawy![]()
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS
To ja tez dorzuce swoje "trzy grosze". Nie bede sie rozwodzil, powiem tylko, ze m.in. ten Twoj watek i dobre zdjecia spowodowaly, ze zmienilem troche swoje plany wyjazdowe na jesien i bede w Nepalu przez 3-4 tygodnie prawdopodbnie na przelomie listopada i grudnia - nie wiem czy zrobie tyle udanych zdjec ale bede sie staral.
Teraz zycze nastepnych wypraw i dobrych zdjec (do pokazania oczywiscie)!
tryton, max13 cholernie miłe to co piszecie, życzę serdecznie Wam również udanych wojaży, i przywiezienia świetnych fot. Nepal to taki kraj, do którego Ci co w nim byli bardzo chętnie powracają, może i ja kiedyś wrócę
. Max 13 już z niecierpliwością czekam no Twoje zdjęcia z wyprawy do Nepalu.
Dobra fota na koniec
Tylko trochę szkoda, że nie będzie więcej, no ale ile można
Gdzie teraz jedziesz?
A do Nepalu na pewno wrócę. Nie wiem kiedy, bo wiele ciekawych miejsc jeszcze jest (Kambodża jesienią :>), ale wrócę.
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII