Strona 31 z 66 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 659

Wątek: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez latant Zobacz posta
    zrób z tego konkretną galerię z opisami, która pokaże w sposób uporządkowany i w pewnym kontekście te zdjęcia, tutaj to tylko chaos.
    latant widzę, ze chciałbyś aby koraf wykonał tu ilustrowany reportaż z fotomisji w Nepalu ??: Pewnie jest to możliwe, ale pozostaje ustalenie finansowych warunków realizacji takiego zamówienia
    Pewną namiastkę możesz obejrzeć bezpłatnie tutaj: http://www.optyczne.pl/1-fotomisja-N...2011%20r..html :-P

Coś już napisał Awatar Waldeczek
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    latant widzę, ze chciałbyś aby koraf wykonał tu ilustrowany reportaż z fotomisji w Nepalu ??: Pewnie jest to możliwe, ale pozostaje ustalenie finansowych warunków realizacji takiego zamówienia
    Pewną namiastkę możesz obejrzeć bezpłatnie tutaj: http://www.optyczne.pl/1-fotomisja-N...2011%20r..html :-P
    po Twoim wpisie oglądałem zdjęcia z fotomisji, szczególnie te "backstage'owe", chyba troszkę koledzy tam przesadzali z pozami i innymi trikami. Ci ludzie czuli sie jak małpy w ZOO. To już nie jest takie fajne...
    Waldeczek
    40D, 7DII i zabawki

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Oczywiście, że chciałbym żeby koraf wykonał ilustrowany reportaż z tego wyjazdu, zdjęcia są super i warto je zaprezentować w sposób uporządkowany i z opisami, zdjęcia dostaną lepszę oprawę bo jak napisałem do tej pory to chaos.
    Nawiasem mówiąc byłem tam i widziałem, zdjęcia zrobiłem idiot kamerką więc marność i nie ma się czym chwalić :-(
    Co do tej namiastki to hmm ... dyskusyjne zachowanie.
    CMEHA - reszta to upgrade

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Mogę bez problemu opisywać zdjęcia, jeżeli to pozwala lepiej je odbierać . Co do ilustrowanego reportażu, pomysł ciekawy, wymagający bardzo dużego nakładu czasu - na obrobienie i uporządkowanie wszystkich zdjęć (ok. 200 szt. )Nie posiadam czasu obecnie w nadmiarze ;-), no chyba, że na zlecenie . Proszę zbytnio nie demonizować zachowania na tych dwóch zdjęciach, gdyż jedno z nich to ustawka a drugie czysty przypadek :razz:, i nie przypominam sobie aby inne takie sytuacje się w ogóle zdarzyły.

166. Przed świątynią Stupa Boudha Katmandu.

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Bardzo fajne krowy.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Bardzo fajne krowy.
    Dzięki dinderi za odwiedziny i wpis .

167. Świątynia Stupa Boudha - Strażnik Światła Purpurowy

Bywalec Awatar Hom_er
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

167 - bardzo dobre, choć poczekałbym (o ile to możliwe) co by turysta ze środka se poszedł
    Fiu fiu

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hom_er Zobacz posta
    167 - bardzo dobre, choć poczekałbym (o ile to możliwe) co by turysta ze środka se poszedł
    Nie specjalnie było możliwe poczekanie na odejście turysty i tak tam zabawiłem całe 5 min . Dzięki Homer za komentarz .
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    168. Małpi świat - przy świątyni

169. Małpi świat - zabiegi u "kosmetyczki"

170. Małpi świat - tartuffe
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 04-03-2012 o 11:30 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar Hom_er
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

168 - fajne są te najmniejsze
    169 i 170 - zdecydowanie wykadrowałbym to tło nad głowami, skupił się na mimice - bardzo fajna
    Fiu fiu

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Dzięki Homer za uwagi .

169a. poprawione

Strona 31 z 66 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów