Pokaż wyniki od 1 do 10 z 659

Wątek: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Ja tak czułem że dużo schowałeś.....

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Dużo to raczej nie ale coś jeszcze zostało ...
    165. Widok na Kathmandu z jednego z otaczających wzgórz

Początki nałogu

Domyślnie

Zdjęcia super ale zrób z tego konkretną galerię z opisami, która pokaże w sposób uporządkowany i w pewnym kontekście te zdjęcia, tutaj to tylko chaos.
    CMEHA - reszta to upgrade

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez latant Zobacz posta
    zrób z tego konkretną galerię z opisami, która pokaże w sposób uporządkowany i w pewnym kontekście te zdjęcia, tutaj to tylko chaos.
    latant widzę, ze chciałbyś aby koraf wykonał tu ilustrowany reportaż z fotomisji w Nepalu ??: Pewnie jest to możliwe, ale pozostaje ustalenie finansowych warunków realizacji takiego zamówienia
    Pewną namiastkę możesz obejrzeć bezpłatnie tutaj: http://www.optyczne.pl/1-fotomisja-N...2011%20r..html :-P

Coś już napisał Awatar Waldeczek
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    latant widzę, ze chciałbyś aby koraf wykonał tu ilustrowany reportaż z fotomisji w Nepalu ??: Pewnie jest to możliwe, ale pozostaje ustalenie finansowych warunków realizacji takiego zamówienia
    Pewną namiastkę możesz obejrzeć bezpłatnie tutaj: http://www.optyczne.pl/1-fotomisja-N...2011%20r..html :-P
    po Twoim wpisie oglądałem zdjęcia z fotomisji, szczególnie te "backstage'owe", chyba troszkę koledzy tam przesadzali z pozami i innymi trikami. Ci ludzie czuli sie jak małpy w ZOO. To już nie jest takie fajne...
    Waldeczek
    40D, 7DII i zabawki

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    Oczywiście, że chciałbym żeby koraf wykonał ilustrowany reportaż z tego wyjazdu, zdjęcia są super i warto je zaprezentować w sposób uporządkowany i z opisami, zdjęcia dostaną lepszę oprawę bo jak napisałem do tej pory to chaos.
    Nawiasem mówiąc byłem tam i widziałem, zdjęcia zrobiłem idiot kamerką więc marność i nie ma się czym chwalić :-(
    Co do tej namiastki to hmm ... dyskusyjne zachowanie.
    CMEHA - reszta to upgrade

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Mogę bez problemu opisywać zdjęcia, jeżeli to pozwala lepiej je odbierać . Co do ilustrowanego reportażu, pomysł ciekawy, wymagający bardzo dużego nakładu czasu - na obrobienie i uporządkowanie wszystkich zdjęć (ok. 200 szt. )Nie posiadam czasu obecnie w nadmiarze ;-), no chyba, że na zlecenie . Proszę zbytnio nie demonizować zachowania na tych dwóch zdjęciach, gdyż jedno z nich to ustawka a drugie czysty przypadek :razz:, i nie przypominam sobie aby inne takie sytuacje się w ogóle zdarzyły.

166. Przed świątynią Stupa Boudha Katmandu.

Uprawnienia umieszczania postów