Ja tak czułem że dużo schowałeś.....
Ja tak czułem że dużo schowałeś.....
Dużo to raczej nie ale coś jeszcze zostało ...
165. Widok na Kathmandu z jednego z otaczających wzgórz
Zdjęcia super ale zrób z tego konkretną galerię z opisami, która pokaże w sposób uporządkowany i w pewnym kontekście te zdjęcia, tutaj to tylko chaos.
CMEHA - reszta to upgrade
latant widzę, ze chciałbyś aby koraf wykonał tu ilustrowany reportaż z fotomisji w Nepalu??: Pewnie jest to możliwe, ale pozostaje ustalenie finansowych warunków realizacji takiego zamówienia
Pewną namiastkę możesz obejrzeć bezpłatnie tutaj: http://www.optyczne.pl/1-fotomisja-N...2011%20r..html :-P
Oczywiście, że chciałbym żeby koraf wykonał ilustrowany reportaż z tego wyjazdu, zdjęcia są super i warto je zaprezentować w sposób uporządkowany i z opisami, zdjęcia dostaną lepszę oprawę bo jak napisałem do tej pory to chaos.
Nawiasem mówiąc byłem tam i widziałem, zdjęcia zrobiłem idiot kamerką więc marność i nie ma się czym chwalić :-(
Co do tej namiastki to hmm ... dyskusyjne zachowanie.
CMEHA - reszta to upgrade
Mogę bez problemu opisywać zdjęcia, jeżeli to pozwala lepiej je odbierać. Co do ilustrowanego reportażu, pomysł ciekawy, wymagający bardzo dużego nakładu czasu - na obrobienie i uporządkowanie wszystkich zdjęć (ok. 200 szt. )Nie posiadam czasu obecnie w nadmiarze ;-), no chyba, że na zlecenie
. Proszę zbytnio nie demonizować zachowania na tych dwóch zdjęciach, gdyż jedno z nich to ustawka a drugie czysty przypadek :razz:, i nie przypominam sobie aby inne takie sytuacje się w ogóle zdarzyły.
166. Przed świątynią Stupa Boudha Katmandu.