150 extra (choć wykadrowałbym inaczej)![]()
spoko, domyślam się o co chodzi
Ale w tym przypadku, moim skromnym zdaniem, oczywiście główny temat, czyli tarasy w słońcu dalej zostawiłbym jako główny temat. Natomiast tymi zamglonymi (daleki plan) można świetnie (tzn. jeszcze lepiej) pokazać przestrzeń
tak, czy inaczej - zazdroszczę miejscówki![]()
Fiu fiu
152.
153.
I tym zdjęciem, które zamyka niejako temat zataczając krąg zdarzeń mojego pobytu w Nepalu (zdjęcie nr1 zostało wykonane przy 200 mm w tych samych warunkach co zdjęcie 153) chciałbym podziękować wszystkim za wiele cierpliwości i wyrozumiałości dla mojej fotografii. Serdecznie pozdrawiam :grin:, być może jeszcze, coś wrzucę ... .
Akcent kończący mocny. By nie rzec - świetny. Generalnie powtórzę to, co już w wątku powiedziałem - gdybyś ograniczył ilość tych zdjęć do 30, wyszłaby rewelacyjna galeria.
tak z ciekawości: czy na zdjęciu z dziećmi świeciłeś czymś?
Tak sobie myślę ze inna rzecz galeria zestawiająca zdjęcia wybrane jakimś kluczem,co innego pokazanie tego co w Nepalu widziałeś .
Biorąc pod uwagę że każdy wg.swojego gustu może sobie galerie z tego materiału utworzyć ,ja zdecydowanie wole obejrzeć cały materiał.
Pokazuj koraf :-).Nie patrz na jakość,jak już skończysz a będziesz miał ochotę zmniejszyć ilość zdjęć napisz PW i skorygujemy.Ale szkoda by było IMHO.