Strona 6 z 66 PierwszyPierwszy ... 456781656 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 659

Wątek: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .

Bywalec Awatar Max13
    Miasto
    Hither and Thither

Domyślnie

allxages - oczywiscie mozna powiedziec, ze kazdy ma prawo do swojego zdania ale nie ma potrzeby w tym wypadku az tak zaczepnie wystepowac.... :-)
    Zwlaszcza, ze sa rozne metody pokazywania swoich prac - koraf zdecydowal sie na pokazanie masy zdjec i beda tutaj lepsze lub gorsze ale wiekszosc jest tutaj naprawde godnych uwagi. I nie widze tutaj slabych prac. Troche bardziej "miekko" i z usmiechem - w koncu to Forum nie jest jakas wielka rewelacja obfitujaca w mase zdjec z egzotycznych miejsc i ja sie ciesze, ze Nepal jest pokazywany tak obszernie. Ostatnim wpisem ciagnales poprzedni swoj watek ale w miedzyczasie pokazaly sie dwa dosc dobre zdjecia (70 i 71) - zwlaszcza 71 jest super, taka scena z trzema uczennicami w tej czesci swiata, fajne tlo... . Proponuje tak popatrzec na prace korafa......

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

No przecież nikt się tutaj nie wyzywa, ot dyskutujemy sobie

A jak mowa o tych dwóch zdjęciach to 72 dla mnie fajniejsze

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Dzięki Max13 :grin:, z ciekawości odwiedziłem stronę allxages i powiem szczerze ten typ fotografii mi nie odpowiada . Mamy diametralnie różne zdania na temat pewnych wartości, i tak proponuję to zostawić, każdy się różni i to chyba dobrze :grin:.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

Oj,nie przesłaniajcie Nepalu proszę

Fajnie się patrzy,szkoda psuć nastrój.

Miasto
    Legnica

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

allxages, wydaje mi się, że tu jest wystarczająco dużo interakcji biorąc pod uwagę, że lokalesi w KTM to nie małpki w zoo. Bardzo często tam słyszałam "noł foto". Tylko dzieci w górach raczej mówiły "łan foto plis" ;-)

A nie ma najczęściej czasu, żeby zagadać każdego czy dać się zaprosić na herbatę do fotogenicznej pani i zrobić im 8 ujęć na różnych przesłonach z blendą i bez -- pozdrowienia dla duChemina :P.

Oglądam te zdjęcia i coraz bardziej chciałabym tam wrócić. Fakt, czasem jest ten "żal" że mogło być lepiej, ale.. ;-) Jest dobrze, naprawdę. Szczególnie, że ładnie podane, nieprzegadana obróbka, ładny bokeh i w ogóle ;-)
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Miasto
    Legnica

Domyślnie

75.

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Najeli teraz w modzie jest "photo money" :-D.
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 30-11-2011 o 00:03 Powód: Automerged Doublepost

Coś już napisał Awatar WhiteWolf
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

koraf - bardzo szczerze gratuluje Ci zdjęć. Sam chciałbym taką podróż odbyć ale.... zawsze jest to ale. Cholernie podobają mi się kolory, kontrasty jakie można zobaczyć na Twoich zdjęciach. Nie znam się jeszcze na sprawach technicznych na tyle by krytykować ale naprawdę miło patrzy się na te zdjęcia. Faktem jest, że ciasne portrety - jak już ktoś pisał - mnie również bardzo podobają. Zupełnie inny świat przedstawiony w sposób prosty i przyjemny dla oka. Gratuluje raz jeszcze.

allxages - a co się kolegi tyczy Skoro już krytykujemy to daj linka do swojej galeri na CB proszę. Mam nadzieję, że to co masz na stronie to nie Twoje najlepsze zdjęcia bo nawet jak dla mnie laika są onie "niezbyt powalające" - pstrykanie lampą w twarz, faceta z wiertarką czy inne tego typu KOMPLETNIE nic nie przedstawiające zdjęcia. Piszesz o braku kontaktu i interakcji - a gdzie u Ciebie to znajdziemy ? Na zdjęciach z warsztatów jazz'owych gdzie większość robiona z tyłu lub boku ? Można więcej przykładów przytoczyć. Piszesz ogólnie ale gdy poproszono o wskazanie 1 zdjęcia i opisanie jego wad - wymigujesz się.
    Żeby konkretnie krytykować trzeba być naprawde dobrym
    Pozdrawiam.
    Canon 50D i sporo chęci...

Bywalec Awatar Max13
    Miasto
    Hither and Thither

Domyślnie

koraf - proponuje abys czasem podal okolicznosci zrobienia danego zdjecia np. ciekaw jestem jak zrobiles te "szkolne' zdjecia? Zaprosili Cie do szkoly na wywiadowke czy co.......:grin:

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Max13 Zobacz posta
    koraf - proponuje abys czasem podal okolicznosci zrobienia danego zdjecia np. ciekaw jestem jak zrobiles te "szkolne' zdjecia? Zaprosili Cie do szkoly na wywiadowke czy co.......:grin:
    Przechodziliśmy obok szkoły w trakcie trekkingu i okazało się, że uczniowie byli w trakcie zapewne przerwy na zewnątrz szkoły, zaczęliśmy robić zdjęcia uczniom, dyrektor zaprosił niektórych z nas do siebie, a my do klas i zaczęliśmy robić fotki . Zdjęcie 74 to zupełny spontan, wchodzę do klasy po wypowiedzeniu magicznego pozdrowienia "namaste" (pozdrowienie w stylu dzień dobry, cześć) a tu gotowa scenka ... nie mogłem się oprzeć aby nie sfotografować :razz:.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    WhiteWolf dzięki za konstruktywną opinię :-D.
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 30-11-2011 o 00:36 Powód: Automerged Doublepost

Strona 6 z 66 PierwszyPierwszy ... 456781656 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów