Strona 5 z 66 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 659

Wątek: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Przepraszam, że napiszę ale nie podobają mi się. Może 1-2.

Wystarczy, że wyobrażę sobie na tych zdjęciach jakiegoś europejczyka i te zdjęcia automatycznie są zwykłymi strzałami, tyle że bardzo dobrymi technicznie.
    Jakoś nie oddają dla mnie klimatu tego miejsca niestety.

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cenię sobie każdą opinię :-D, jeżeli byłeś tam, to z pewnością wiesz lepiej jak to wygląda :wink:.
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 29-11-2011 o 20:08

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    Cenię sobie każdą opinię :-D, jeżeli byłeś tam, to z pewnością wiesz lepiej jak to wygląda :wink:.
    Ot co

No ale ważne, że innym się podoba, nie?

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Ot co

No ale ważne, że innym się podoba, nie?
    Otrzymałeś taką odpowiedź jakie było Twoje stwierdzenie, czyli tak naprawdę to nie wiem co Ci się nie podoba ? Jestem konkretny i lubię również takie odpowiedzi, co konkretnie w konkretnym zdjęciu Ci nie pasuje :-D. Każdy ma prawo do własnego punktu widzenia i ja to szanuję.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Motoryzacja w Nepalu.
    67.

68.

69.
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 29-11-2011 o 20:53 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Otrzymałeś taką odpowiedź jakie było Twoje stwierdzenie, czyli tak naprawdę to nie wiem co Ci się nie podoba ? Jestem konkretny i lubię również takie odpowiedzi, co konkretnie w konkretnym zdjęciu Ci nie pasuje :-D. Każdy ma prawo do własnego punktu widzenia i ja to szanuję.
    Już pisałem:
    Wystarczy, że wyobrażę sobie na tych zdjęciach jakiegoś europejczyka i te zdjęcia automatycznie są zwykłymi strzałami, tyle że bardzo dobrymi technicznie.
    Jakoś nie oddają dla mnie klimatu tego miejsca niestety.
    Dodam jeszcze, że brakuje kontaktu i interakcji. Wiem, że tak raczej nie robiłeś, ale większość zdjęć wygląda jakbyś robił z 800mm

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Już pisałem:

Dodam jeszcze, że brakuje kontaktu i interakcji. Wiem, że tak raczej nie robiłeś, ale większość zdjęć wygląda jakbyś robił z 800mm
    Większość fotek robione było 24 mm i 70-200 i trochę daleko im do tych 800 ;-), co do interakcji to dobre stwierdzenie dla modela, od którego wiadomo czego się oczekuje i który chętnie pozuje, do tego jest czas na nawiązanie kontaktu. Na ulicy, w biegu, gdzie wszystko bardzo dynamicznie się zmienia dosyć trudno o interakcję.
    70.
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 29-11-2011 o 21:23 Powód: Automerged Doublepost

Miasto
    Legnica

Domyślnie

71.

72.
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 29-11-2011 o 23:04 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Większość fotek robione było 24 mm i 70-200 i trochę daleko im do tych 800 ;-),
    no przeciez to przenosnia byla mogles nie pisac, bym zgadl ze cos z okolic 20-28 i 70-200 chodizlo mi raczej o efekt "podgladania"

co do interakcji to dobre stwierdzenie dla modela, od którego wiadomo czego się oczekuje i który chętnie pozuje, do tego jest czas na nawiązanie kontaktu.
    No właśnie. Wydaje mi sie, ze nie do konca wiedziales co chcesz pokazac zdjeciami. Stad wyszlo bardziej pamiatkowo.

Na ulicy, w biegu, gdzie wszystko bardzo dynamicznie się zmienia dosyć trudno o interakcję.
    No prosze Cie. miliony zdjec i tysiace albumow zrobiono przez ostatnie 70 lat i jakos sie udaje

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Nie twierdzę, że nie można tylko, że to jest dość trudne :grin:.
    To może przejdźmy do konkretów, wybierz jedno zdjęcie i napisz jakie ma błędy (nie twierdzę, że ich nie ma), i co byś poprawił, może czegoś się z naszej konwersacji nauczę :grin:.
    73.
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 29-11-2011 o 23:32 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Ale ja się wcale nie czepiam stron technicznych tylko samej zawartości. Więc trochę cieżej pisać o tym co bym ja poprawił. Najchętniej to byłbym tam i moglibyśmy wtedy rozmawiać co kto widział.

Strona 5 z 66 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów