Cenię sobie każdą opinię :-D, jeżeli byłeś tam, to z pewnością wiesz lepiej jak to wygląda :wink:.
Cenię sobie każdą opinię :-D, jeżeli byłeś tam, to z pewnością wiesz lepiej jak to wygląda :wink:.
Ostatnio edytowane przez koraf ; 29-11-2011 o 20:08
Otrzymałeś taką odpowiedź jakie było Twoje stwierdzenie, czyli tak naprawdę to nie wiem co Ci się nie podoba ? Jestem konkretny i lubię również takie odpowiedzi, co konkretnie w konkretnym zdjęciu Ci nie pasuje :-D. Każdy ma prawo do własnego punktu widzenia i ja to szanuję.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Motoryzacja w Nepalu.
67.
68.
69.
Ostatnio edytowane przez koraf ; 29-11-2011 o 20:53 Powód: Automerged Doublepost
Już pisałem:
Dodam jeszcze, że brakuje kontaktu i interakcji. Wiem, że tak raczej nie robiłeś, ale większość zdjęć wygląda jakbyś robił z 800mmWystarczy, że wyobrażę sobie na tych zdjęciach jakiegoś europejczyka i te zdjęcia automatycznie są zwykłymi strzałami, tyle że bardzo dobrymi technicznie.
Jakoś nie oddają dla mnie klimatu tego miejsca niestety.![]()
Większość fotek robione było 24 mm i 70-200 i trochę daleko im do tych 800 ;-), co do interakcji to dobre stwierdzenie dla modela, od którego wiadomo czego się oczekuje i który chętnie pozuje, do tego jest czas na nawiązanie kontaktu. Na ulicy, w biegu, gdzie wszystko bardzo dynamicznie się zmienia dosyć trudno o interakcję.
70.
Ostatnio edytowane przez koraf ; 29-11-2011 o 21:23 Powód: Automerged Doublepost
no przeciez to przenosnia bylamogles nie pisac, bym zgadl ze cos z okolic 20-28 i 70-200
chodizlo mi raczej o efekt "podgladania"
No właśnie. Wydaje mi sie, ze nie do konca wiedziales co chcesz pokazac zdjeciami. Stad wyszlo bardziej pamiatkowo.
No prosze Cie. miliony zdjec i tysiace albumow zrobiono przez ostatnie 70 lat i jakos sie udaje
Ostatnio edytowane przez koraf ; 29-11-2011 o 23:32 Powód: Automerged Doublepost
allxages - oczywiscie mozna powiedziec, ze kazdy ma prawo do swojego zdania ale nie ma potrzeby w tym wypadku az tak zaczepnie wystepowac.... :-)
Zwlaszcza, ze sa rozne metody pokazywania swoich prac - koraf zdecydowal sie na pokazanie masy zdjec i beda tutaj lepsze lub gorsze ale wiekszosc jest tutaj naprawde godnych uwagi. I nie widze tutaj slabych prac. Troche bardziej "miekko" i z usmiechem - w koncu to Forum nie jest jakas wielka rewelacja obfitujaca w mase zdjec z egzotycznych miejsc i ja sie ciesze, ze Nepal jest pokazywany tak obszernie. Ostatnim wpisem ciagnales poprzedni swoj watek ale w miedzyczasie pokazaly sie dwa dosc dobre zdjecia (70 i 71) - zwlaszcza 71 jest super, taka scena z trzema uczennicami w tej czesci swiata, fajne tlo... . Proponuje tak popatrzec na prace korafa......