No ale co ma typ fotografii do tego? Krytyk filmowy musi krecić sam filmy, aby móc ocenić film? Nie sądze...
No, a w Polsce to co niby jest?Zamieszczone przez najeli
Raczej "chcesz w mordę" a nie "noł foto". Niestety. A jednak fotografia powstaje
No właśnie to jest to o czym mówię od początku. Przeglądnąłem te zdjęcia i tak jak napisałem wcześniej ładne, techniczne i...tyle. Trzeba się zastanowić, jedziemy pozwiedzać czy fotografować np. daną społeczność? Bo tutaj własnie wygląda to na zdjęcia pamiątkowe, tyle że wykonane bardzo dobrze.Zamieszczone przez najeli
No cóż. Skoro jesteś laikiem to ja się nie dziwię, że pewnych rzeczy nie rozumiesz. Przecież to nie moja wina, no nie?Zamieszczone przez WhiteWolf
Linka sam sobie znajdziesz jak masz potrzebę wyżycia się. To temat o zdjęciach koraf, więc trzymajmy się tematu.
Śmiało. Tylko może nie zaśmiecaj tego wątku co?Zamieszczone przez WhiteWolf
Ale o jakich wadach mam pisać? Że kontrast za ostry? Że robione w tragicznym słońcu? A kogo to interesuje poza onanistami? Jak idziesz na wystawę fotograficzną to zachwycasz się bokehem czy fotografią?Zamieszczone przez WhiteWolf
Tak jak już pisałem, o atrakcyjności tych fotografii świadczy samo miejsce, a nie kadr. Jakby w te same zdjęcia włożyć Europejczyków to fotografie byłyby zwyczajnie nudne.
Napisałem, że brak mi kontaktu i bliskości z ludźmi. Większość portretów wygląda jak robiona z ukrycia, a przez to niestety nudno. Koraf sam przyznał, że "Nie twierdzę, że nie można tylko, że to jest dość trudne" więc chyba zrozumiał moją opinię. Po co mu adwokaci?
No popatrz, sam napisałeś żeś laik, a warczysz jak mocarzZamieszczone przez WhiteWolf
A szkolne, bardzo fajne!