Strona 5 z 61 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 659

Wątek: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Wracamy do klimatów Kathmandu.
    64.

65.

66.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Przepraszam, że napiszę ale nie podobają mi się. Może 1-2.

Wystarczy, że wyobrażę sobie na tych zdjęciach jakiegoś europejczyka i te zdjęcia automatycznie są zwykłymi strzałami, tyle że bardzo dobrymi technicznie.
    Jakoś nie oddają dla mnie klimatu tego miejsca niestety.

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cenię sobie każdą opinię :-D, jeżeli byłeś tam, to z pewnością wiesz lepiej jak to wygląda :wink:.
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 29-11-2011 o 20:08

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    Cenię sobie każdą opinię :-D, jeżeli byłeś tam, to z pewnością wiesz lepiej jak to wygląda :wink:.
    Ot co

No ale ważne, że innym się podoba, nie?

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Ot co

No ale ważne, że innym się podoba, nie?
    Otrzymałeś taką odpowiedź jakie było Twoje stwierdzenie, czyli tak naprawdę to nie wiem co Ci się nie podoba ? Jestem konkretny i lubię również takie odpowiedzi, co konkretnie w konkretnym zdjęciu Ci nie pasuje :-D. Każdy ma prawo do własnego punktu widzenia i ja to szanuję.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Motoryzacja w Nepalu.
    67.

!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    68.

69.
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 29-11-2011 o 20:53 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    Otrzymałeś taką odpowiedź jakie było Twoje stwierdzenie, czyli tak naprawdę to nie wiem co Ci się nie podoba ? Jestem konkretny i lubię również takie odpowiedzi, co konkretnie w konkretnym zdjęciu Ci nie pasuje :-D. Każdy ma prawo do własnego punktu widzenia i ja to szanuję.
    Już pisałem:
    Wystarczy, że wyobrażę sobie na tych zdjęciach jakiegoś europejczyka i te zdjęcia automatycznie są zwykłymi strzałami, tyle że bardzo dobrymi technicznie.
    Jakoś nie oddają dla mnie klimatu tego miejsca niestety.
    Dodam jeszcze, że brakuje kontaktu i interakcji. Wiem, że tak raczej nie robiłeś, ale większość zdjęć wygląda jakbyś robił z 800mm

Domyślnie

Ale ja się wcale nie czepiam stron technicznych tylko samej zawartości. Więc trochę cieżej pisać o tym co bym ja poprawił. Najchętniej to byłbym tam i moglibyśmy wtedy rozmawiać co kto widział.

Domyślnie

No przecież nikt się tutaj nie wyzywa, ot dyskutujemy sobie

A jak mowa o tych dwóch zdjęciach to 72 dla mnie fajniejsze

Coś już napisał Awatar WhiteWolf
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

koraf - bardzo szczerze gratuluje Ci zdjęć. Sam chciałbym taką podróż odbyć ale.... zawsze jest to ale. Cholernie podobają mi się kolory, kontrasty jakie można zobaczyć na Twoich zdjęciach. Nie znam się jeszcze na sprawach technicznych na tyle by krytykować ale naprawdę miło patrzy się na te zdjęcia. Faktem jest, że ciasne portrety - jak już ktoś pisał - mnie również bardzo podobają. Zupełnie inny świat przedstawiony w sposób prosty i przyjemny dla oka. Gratuluje raz jeszcze.

allxages - a co się kolegi tyczy Skoro już krytykujemy to daj linka do swojej galeri na CB proszę. Mam nadzieję, że to co masz na stronie to nie Twoje najlepsze zdjęcia bo nawet jak dla mnie laika są onie "niezbyt powalające" - pstrykanie lampą w twarz, faceta z wiertarką czy inne tego typu KOMPLETNIE nic nie przedstawiające zdjęcia. Piszesz o braku kontaktu i interakcji - a gdzie u Ciebie to znajdziemy ? Na zdjęciach z warsztatów jazz'owych gdzie większość robiona z tyłu lub boku ? Można więcej przykładów przytoczyć. Piszesz ogólnie ale gdy poproszono o wskazanie 1 zdjęcia i opisanie jego wad - wymigujesz się.
    Żeby konkretnie krytykować trzeba być naprawde dobrym
    Pozdrawiam.
    Canon 50D i sporo chęci...

Miasto
    Legnica

Strona 5 z 61 PierwszyPierwszy ... 345671555 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów