Strona 50 z 66 PierwszyPierwszy ... 40484950515260 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 491 do 500 z 659

Wątek: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie Odp: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .

Miasto
    Legnica

Miasto
    Legnica

Początki nałogu Awatar maciek12ss

Te na dobranoc najbardziej mi się podoba z ostatnich zdjęć . Daje do myślenia jak to mały człowieczek próbuje się przebić przez to co natura tworzy.. Lubię takie połączenie natury i wszędobylstwa "nas ludzi". Wszędzie zaznaczymy swoją obecność ... Po za tym przyznaję szczerze że nie przeglądałem całego wątku tylko ostatnie dwie strony. Jakieś odczucia budzi we mnie tez ostatnie zdjęcie . Patrze na nie i to tak jak bym czytał z chmur co każdy z nas chyba robił każdy widzi zapewne co innego. Ja widzę olbrzymi pysk psa który się wyrywa "nicości", jest w biegu, ma rozszerzone poliki, biegnie ale z zamkniętymi oczami na oślep. Jak by pod wiatr . UUUUH poniosło mnie z moją interpretacją tego co widzę Dodam tylko że jestem trzeźwy nic nie piłem i nic nie paliłem interpretuję sobie rzeczywistość na swój sposób. Fajnie się oderwać od rzeczywistości. Nie stać mnie na takie wycieczki i bardzo chętnie podziwiam takie widoki uchwycone przez innych.
    6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Ależ mnie zafrapowałeś fotką nr2. Zawsze w podobnych miejscach miałem problem z objęciem kadru, co z reguły kończyło się wejściem na tereny chronione jakiegoś parku naturalnego :-) Jakim fishem robiłeś?

Co to za miejsce na zdjęciu nr 9? Chodzi mi o miejsce, z którego je zrobiłeś...

Początki nałogu Awatar cohontes
    Miasto
    .

Wygląda prawie jak z tego O_O chociaż ręki sobie uciąć nie dam.

http://goo.gl/maps/SJX1C

Miasto
    Legnica

Cytat Zamieszczone przez maciek12ss Zobacz posta
    Te na dobranoc najbardziej mi się podoba z ostatnich zdjęć . Daje do myślenia jak to mały człowieczek próbuje się przebić przez to co natura tworzy.. Lubię takie połączenie natury i wszędobylstwa "nas ludzi". Wszędzie zaznaczymy swoją obecność ... Po za tym przyznaję szczerze że nie przeglądałem całego wątku tylko ostatnie dwie strony. Jakieś odczucia budzi we mnie tez ostatnie zdjęcie . Patrze na nie i to tak jak bym czytał z chmur co każdy z nas chyba robił każdy widzi zapewne co innego. Ja widzę olbrzymi pysk psa który się wyrywa "nicości", jest w biegu, ma rozszerzone poliki, biegnie ale z zamkniętymi oczami na oślep. Jak by pod wiatr . UUUUH poniosło mnie z moją interpretacją tego co widzę Dodam tylko że jestem trzeźwy nic nie piłem i nic nie paliłem interpretuję sobie rzeczywistość na swój sposób. Fajnie się oderwać od rzeczywistości. Nie stać mnie na takie wycieczki i bardzo chętnie podziwiam takie widoki uchwycone przez innych.
    Dziękuję macek12ss za emocje i przeżycia jakie opisałeś przy oglądaniu moich zdjęć ... to w fotografii jest bezcenne

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez ARN Zobacz posta
    Ależ mnie zafrapowałeś fotką nr2. Zawsze w podobnych miejscach miałem problem z objęciem kadru, co z reguły kończyło się wejściem na tereny chronione jakiegoś parku naturalnego :-) Jakim fishem robiłeś?

Co to za miejsce na zdjęciu nr 9? Chodzi mi o miejsce, z którego je zrobiłeś...
    Zdjęcie nr2 zrobione pożyczonym od kolegi fishem sigma, canon jest trochę lepszy optycznie , miejsce na zdjęciu nr 9 zrobione w drodze przy wejściu na Piz Boe 3152 m n.p.m. tak ok. na 3000 m, powyżej schroniska Maria 2950 m n.p.m

--- Kolejny post ---

10.

Pełne uzależnienie

No koraf zarąbiste masz te kadry, można rzec klimatyczne
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Miasto
    Legnica

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    No koraf zarąbiste masz te kadry, można rzec klimatyczne
    A dziękuję Bolek02 , Dolomity są po prostu zarąbiste

Obejrzałam wątek od początku, znalazłam tu dużo bardzo ciekawych i udanych moim zdaniem zdjęć z Nepalu. Jestem fanką gór i na koniec również spotkałam coś bardzo mi bliskiego i drogiego, piękne widoki gór szczególnie w Dolomitach, które przypadły mi szczególnie do serca .

Strona 50 z 66 PierwszyPierwszy ... 40484950515260 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów