mam pytanie czy były obrabiane czy tylko ew. przycięte do rozmiaru
mam pytanie czy były obrabiane czy tylko ew. przycięte do rozmiaru
super zdjęcia, fajna obróbka taka neutralna jakby był tylko dobrany WB co jest pozytywem oddającym rzeczywistość
idź tą drogą i czekam na więcej
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Świetne zdjęcia, wiem jak trudno zrobić coś sensownego gdy się goni z miejsca na miejsce. Daj namiary na jakąś galerię, bo trochę ciężko oglądać w takim wątku.
CMEHA - reszta to upgrade
latant jest dużo racji w tym co piszesz, jednak w Nepalu dochodzi jeszcze problem tysiąca i jednej fotkiw jednym miejscu, można fotografować prawie wszystko i problem co tak naprawdę wybrać i w jakim miejscu się znaleźć.
Nie dorobiłem się jeszcze własnej strony, być może po tej galerii coś założę.Może jakaś podpowiedź z Twojej strony na priva bo widzę, że masz www.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
43.
44.
45.
46.
47.
48.
50.
Ostatnio edytowane przez koraf ; 28-11-2011 o 20:19 Powód: Automerged Doublepost
koraf - podobaja mi sie tez kolory, brazy bardzo dobrze tutaj "pracuja", z ostatnich najbardziej "sytuacyjne" :-) - 38. i 48 ale takze 37.
Pozdrawiam
Zdjęcia robią wrażenie - ciekawe kadry, świetna i nieprzekombinowana obróbka i to co bardzo lubię, czyli ciasne portrety.
Niewątpliwym atutem jest też egzotyka tych miejsc, ale ... pokazana tak fajnie, że aż człowieka korci, żeby kiedyś zobaczyć to na własne oczy.
No i nieodparte skojarzenie - "W kadrze" D. duChemin-a![]()
Max13 miło mi, że coś dla siebie znalazłeś.
Selena jestem podbudowany porównaniem do duChemina, dzięki :-D. Nepal to ekstremalne miejsce o niesamowitych kontrastach, brzmi banalnie, ale próbuję to pokazać na moich zdjęciach.
Eeech, mam taką mandalę jak te na 43..
A co do zdjęć to jakoś bardziej podobały mi się te z początku, ale to może kwestia tych światełek w bokehu. Ogólnie jest dobrze, 50tka wymiata![]()
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII