koraf - ogladalem wszystkie zdjecia regularnie od poczatku - wedlug mnie powstal w sumie swietny, tematyczny watek. Nawet fora i galerie nastawione bardziej na pokazywanie fotografii czesto nie moga sie takim watkiem pochwalic. Calosc wypadla bardzo porzadnie i przyjemnie, z wieloma bardzo dobrymi strzalami. Teraz jak ktos bedzie chcial pokazac tutaj Nepal to sila rzeczy bedzie sie po czesci odwolywal do Twojego watku.
Zycze nastepnych podobnych watkow z innych czesci swiata.
22259 odwiedzin :smile: ...na razie.
Tradycyjne wystawy w tym kraju na ogół nie zbliżają się do takiej oglądalnosci.
Przeszedlem przez wszystkie strony wątku, kilka zdjęć zapadlo w pamięć w sensie bardzo pozytywnym, kilka ciekawych komentarzy, sprzeczek tez w sumie inspirujacych, wiec mogę z ręką na sercu powiedzieć, ze nie był to stracony czas. I o to w tym wszystkim chodzilo!
Co zapamiętam z tych zdjęć najbardziej? Chyba dzieci. Wyselekcjonowalbym kilka najlepszych i potraktowal jako zamkniętą całość.
Brakowalo mi krajobrazu, wiem, wiem, pogoda, etc. Moze nastepnym razem bedac tam (czego zycze!) nadrobiszpozdr.
Ostatnio edytowane przez janmar ; 29-02-2012 o 15:25
Ja tak czułem że dużo schowałeś.....
Dużo to raczej nie ale coś jeszcze zostało ...
165. Widok na Kathmandu z jednego z otaczających wzgórz
Zdjęcia super ale zrób z tego konkretną galerię z opisami, która pokaże w sposób uporządkowany i w pewnym kontekście te zdjęcia, tutaj to tylko chaos.
CMEHA - reszta to upgrade