moja wypowiedź w żadnym przypadku nie dotyczyła Ciebie
a kolega nie jest moim kolegą![]()
moja wypowiedź w żadnym przypadku nie dotyczyła Ciebie
a kolega nie jest moim kolegą![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx3
Numer 3 uśmiech bezcenny
Gratuluję!
T.
162. Tej wersji jeszcze chyba nie było.
Witam
fota 162. jak i kilka innych są super i to nie chodzi o jakieś niewiadomo co, tylko super pokazane i obróbka która bardzo mi odpowiada. Jak masz coś jeszcze to czekam.
Waldeczek
40D, 7DII i zabawki![]()
Dzięki Waldeczek za komentarz :grin:. Zastanawiam się na poważnie już nic nie wrzucać, i tak chyba już rozmieniłem się za bardzo na drobne.
niee... dlaczego.
miło się Twoje niektóre fotki ogląda.
![]()
było Lustro jest panasonic lumix Lx3
Wstawiałem fotki praktycznie jak leciało (dobre i słabe), gdyż chciałem się dowiedzieć tak naprawdę jaki jest mój warsztat i moje zdjęcia w Waszych oczach. Gdybym wrzucał tylko te najlepsze jak inni radzili nie wiedziałbym nic o tych słabszych i co w nich poprawić. Dlatego jeszcze raz bardzo dzięki za konstruktywną ocenę zarówno dobrą i złą, z której coś dla mnie wynikało
.
Tjaaa. "Wrzucać czy nie wrzucać oto jest pytanie " jakie rodzi się w kazdym kto aktywnie pracuje z aparatem.Niestety bliżni stają na głowach aby obrzydzić pokazywanie fotek........ Zastanawiam się na poważnie już nic nie wrzucać, i tak chyba już rozmieniłem się za bardzo na drobne .
IMHO wrzucać albo nie..ale na pewno nie reagować na opinie głuptasów,zawistników i nimi się nie kierować.Byłoby żle gdyby oddać im pole.Taki jest i był od zawsze świat,no i fajnie.
Pięknie to pokazują np.Sergiusz ,Jacek_73..robią pogodnie i z uśmiechem a nawet prowokując ....swoje.
Zrób po swojemu,tak jak po swojemu zrobiłeś te fotki którymi pokazałeś mnie i innym kawałek odległego świata.Ja tam czekał będę![]()
Ostatnio edytowane przez Sunders ; 28-02-2012 o 22:14