Strona 29 z 66 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 281 do 290 z 659

Wątek: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .

Początki nałogu
    Miasto
    WROClove

Domyślnie

moja wypowiedź w żadnym przypadku nie dotyczyła Ciebie
    a kolega nie jest moim kolegą
    było Lustro jest panasonic lumix Lx3

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Numer 3 uśmiech bezcenny
    Gratuluję!

T.

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

162. Tej wersji jeszcze chyba nie było.

Coś już napisał Awatar Waldeczek
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Witam
    fota 162. jak i kilka innych są super i to nie chodzi o jakieś niewiadomo co, tylko super pokazane i obróbka która bardzo mi odpowiada. Jak masz coś jeszcze to czekam.
    Waldeczek
    40D, 7DII i zabawki

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Dzięki Waldeczek za komentarz :grin:. Zastanawiam się na poważnie już nic nie wrzucać, i tak chyba już rozmieniłem się za bardzo na drobne .

Początki nałogu
    Miasto
    WROClove

Domyślnie

niee... dlaczego.
    miło się Twoje niektóre fotki ogląda.

było Lustro jest panasonic lumix Lx3

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Wstawiałem fotki praktycznie jak leciało (dobre i słabe), gdyż chciałem się dowiedzieć tak naprawdę jaki jest mój warsztat i moje zdjęcia w Waszych oczach. Gdybym wrzucał tylko te najlepsze jak inni radzili nie wiedziałbym nic o tych słabszych i co w nich poprawić . Dlatego jeszcze raz bardzo dzięki za konstruktywną ocenę zarówno dobrą i złą, z której coś dla mnie wynikało .

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bydgoszcz.

Domyślnie

....... Zastanawiam się na poważnie już nic nie wrzucać, i tak chyba już rozmieniłem się za bardzo na drobne .
    Tjaaa. "Wrzucać czy nie wrzucać oto jest pytanie " jakie rodzi się w kazdym kto aktywnie pracuje z aparatem.Niestety bliżni stają na głowach aby obrzydzić pokazywanie fotek.
    IMHO wrzucać albo nie..ale na pewno nie reagować na opinie głuptasów,zawistników i nimi się nie kierować.Byłoby żle gdyby oddać im pole.Taki jest i był od zawsze świat,no i fajnie.
    Pięknie to pokazują np.Sergiusz ,Jacek_73..robią pogodnie i z uśmiechem a nawet prowokując ....swoje.
    Zrób po swojemu,tak jak po swojemu zrobiłeś te fotki którymi pokazałeś mnie i innym kawałek odległego świata.Ja tam czekał będę

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez janmar Zobacz posta
    Tjaaa. "Wrzucać czy nie wrzucać oto jest pytanie " jakie rodzi się w kazdym kto aktywnie pracuje z aparatem.Niestety bliżni stają na głowach aby obrzydzić pokazywanie fotek.
    "Psy szczekają, a k...." :wink:

Ja tam czekał będę
    I ja także :-)
    Ostatnio edytowane przez Sunders ; 28-02-2012 o 22:14

Miasto
    Legnica

Domyślnie

IMHO wrzucać albo nie..ale na pewno nie reagować na opinie głuptasów,zawistników i nimi się nie kierować.Byłoby żle gdyby oddać im pole.Taki jest i był od zawsze świat,no i fajnie.
    Pięknie to pokazują np.Sergiusz ,Jacek_73..robią pogodnie i z uśmiechem a nawet prowokując ....swoje.
    Zrób po swojemu,tak jak po swojemu zrobiłeś te fotki którymi pokazałeś mnie i innym kawałek odległego świata.Ja tam czekał będę
    Janmar Ty to umiesz człowieka zmotywować i zachęcić :grin:. Wiem jaki jest świat, a co do opinii, niektóre na mnie kompletnie nie robiły żadnego wrażenia i trochę bawiło mnie jak niektórym krew ostro buzowała .
    Sunders dzięki . No może.

Strona 29 z 66 PierwszyPierwszy ... 19272829303139 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów