no jakby nie patrzeć wygląda to na lepszy stuff niż maryśka przydrożna
(zazdroszczę Ci tej foty :P)
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
O ranyna 159 gość wygląda jak by cały świat miał w oczach
Jak spojrzeć na całe zdjęcie wyraz twarzy, bliznę, brodę robi wrażenie osoby wrażliwej a zarazem twardo idącej przez życie. Jedyne co mnie boli to że trochę góry zdjęcia dał bym więcej ale i tak piękne zdjęcie. Gratulacje
![]()
Brak ;(
Dzięki za odwiedziny i komentarz :-D. Kadr w pełni zamierzony.
chciałbym stanąć troszki w obronie Allxages.
generalnie chciałbym zauważyć, że czasami ludzie przeglądają forum, galerie szukająć inspiracji, lekcji, porad. chcą się czegoś nowego dowiedzieć lub nauczyć.
nawet jeżeli konstruktywna krytyka, konkretna pozytywna opinia poparta szerszą wypowiedzią nie jest potrzebna autorowi, to może być przydatna innym odwiedzającym.
ja ze swojej strony apeluję jednak do pisania!
i nie ukrywam, ze właśnie dzięki szerszym wypowiedziom wracałem do niektórych zdjęć.
mi np nasuwa się takie zdanie:
wg mnie większość fotografii moża wykonać aparatem typu mega zOOm (hx100v, fz150, itd.). nie wszystki oczywiśćie!!! nie których nie wykonamy ze względu na konstrukcję aparatu!
opinia nie ma służyć krytyce autora, nie ma też za zadanie krytykować, czy dyskwalifikować tak drogi sprzęt. moze jednak pomóc w wyborze kupna aparatu.
sam autor pisał: "nie mogłem, biegałem, nie było to mozliwe... ".
moze na taką wycieczkę w takich warunkach mozna wziąć coś lżejszego i bardziej uniwersalnego.
i nie dowiemy się tego, jeżeli nikt nam nie pomoże dając przykłady i udzielając rady.
było Lustro jest panasonic lumix Lx3
160(ponownie, nie wiem co ten serwis namieszał :wink.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
grzeSiuu, nigdy nie miałem nic przeciw konstruktywnej krytyce, w końcu po to wystawia się zdjęcia aby usłyszeć opinie na ich temat. Niestety styl niektórych wypowiedzi cytowanego kolegi daleko przekraczał ramy przyzwoitości. Mam nadzieję, że poza tymi incydentami, opinie były jak najbardziej przydatne innym odwiedzającym, do czego serdecznie zachęcam.
Ostatnio edytowane przez koraf ; 19-02-2012 o 19:10 Powód: Automerged Doublepost