Strona 27 z 66 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 261 do 270 z 659

Wątek: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mafi Zobacz posta
    Witam,

Wchodząc na CB często zachaczam o Twój wątek. Lubię ostro, kolorowo i z przyjemnym bokeh. A to odnajduję w Twoich pracach.

Są też zwierzęta, widoki. Każdy znajdzie coś dla siebie. Mój wzrok zatrzymują fotki z człowiekiem w roli głownej.

Ja dorzucam na szalę, mój głos na tak.

Pozdrawiam
    mafi
    Podwójnie mi miło, po pierwsze że, tu zaglądasz i znajdujesz coś dla siebie a po drugie, że się podoba :grin:.

Domyślnie

Kolego Franku - wyjąłeś kilka zdań z komentarzy - właściwie wszystkie które dotyczą sprzętu , jakby zakładając że wobec C5D mam jakieś kompleksy, a może ujawniając własne - tego nie wiem. Te "przycinki" z mojej strony wzięły się prawdopodobnie z widzianych przeze mnie "wpadek" autora połączonych z jego ilością postów "punktowanych" - ponad 1000 - co sugerowało by "doskonałą" znajomość sprzętu. Dodatkowo pewnie sprowokować mnie mógł chórek bezkrytycznych opinii które postanowiłem nieco swoją krytyką stonować.
    Nie wyklucza to oczywiście faktu że któreś ze zdjęć chciałbym mieć w swojej kolekcji.
    A koledze mafi mogę tylko powiedzieć że tu chyba żadnego plebiscytu ani wagi nie ma, żeby coś na szalę dorzucać. Ot dyskutujemy sobie o zdjęciach, bo chyba po to ten wątek jest. Czy koraf będzie bardziej starannie selekcjonował zdjęcia i/albo je dopieszczał obróbką i kadrowaniem czy tym bardziej pójdzie na żywioł i pokaże również te najbardziej nieudane - zależy wyłącznie od niego. Czy na następnym wyjeździe będzie pstrykał wszystko naokoło? Czy może poświęci więcej czasu na mniej, ale lepszych zdjęć? Mam nadzieję że to zobaczymy. I że będę mógł dołączyć do radosnego chóru , tylko czasem dorzucając małą łyżeczkę dziegciu... Czego koledze i sobie życzę.

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andrzej Max Zobacz posta
    Te "przycinki" z mojej strony wzięły się prawdopodobnie z widzianych przeze mnie "wpadek" autora połączonych z jego ilością postów "punktowanych" - ponad 1000 - co sugerowało by "doskonałą" znajomość sprzętu.
    Twoja logika stale i niezmiennie mnie powala.
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Domyślnie

Twoja logika stale i niezmiennie mnie powala.
    Powiedziała kobieta...

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Te "przycinki" z mojej strony wzięły się prawdopodobnie z widzianych przeze mnie "wpadek" autora połączonych z jego ilością postów "punktowanych" - ponad 1000 - co sugerowało by "doskonałą" znajomość sprzętu.
    Po raz 1.176-y proszę administrację o ukrycie liczby napisanych postów. Z powodów, o których już kiedyś pisałem, a nie chce ponownie wzywać powieść Fiodora Dostojewskiego.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 15-01-2012 o 21:01 Powód: Automerged Doublepost
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Pełne uzależnienie Awatar najeli
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Powiedziała kobieta...
    Nie musisz mnie obrażać.
    Zresztą powiedziała Ci to kobieta informatyk, logiki trochę w swoim życiu łyknęłam....

Raczej weź mi udowodnij, że ilość postów ma jakikolwiek powiązanie z umiejętnościami fotografującego.
    www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
    C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Kolego Franku - wyjąłeś kilka zdań z komentarzy - właściwie wszystkie które dotyczą sprzętu , jakby zakładając że wobec C5D mam jakieś kompleksy
    Niczego nie założyłem, a po słowie kompleks postawiłem znak zapytania.

A skoro ja mam 168 (w sumie już 169) postów na CB, to jaka jest moja znajomość sprzętu? I o ile wzrosła teraz, gdy dodałem ten 169 post?

Dodatkowo pewnie sprowokować mnie mógł chórek bezkrytycznych opinii które postanowiłem nieco swoją krytyką stonować.
    Nazywanie Twojej odpowiedzi 'stonowaniem' jest w mojej ocenie pewnym nadużyciem. Za internetowym słownikiem pwn: stonować to złagodzić agresywną wymowę lub agresywny ton czegoś. Ponadto powiedziałeś, że coś mogło Cię sprowokować. Znów, za słownikiem pwn, prowokować to: wywołać czyjąś nieopanowaną, nieprzemyślaną reakcję.

Prawda jest taka, że pojechałeś po koledze, który bez spiny wstawiał zdjęcia. Ja również się udzielałem w tym wątku, a mój pierwszy post tutaj zawierał krytykę. Ponadto, odwołałem się też do użytego sprzętu, aczkolwiek w sposób (przynajmniej w moim mniemaniu) zgoła inny od Twoich wtrąceń o tym, że puszka sobie poradziła a aparat nie.

Można krytykować, jasne, tym bardziej, że zdjęcia zostały wrzucone na widok publiczny i autor komentarzy mógł się spodziewać. Ale autor zaznaczył również na początku, że nie będzie to nie wiadomo jaka galeria, co winno od początku tonować wymowę i ostrość krytyki.

Miasto
    Legnica

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Ale lala
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Miasto
    Legnica

Domyślnie

Czerwony kolor pojawił się w mojej galerii.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Ale lala
    Ubiegłeś mnie :razz:.
    Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    Czerwony kolor pojawił się w mojej galerii.
    O... jakieś zwidy mam
    Ostatnio edytowane przez koraf ; 16-01-2012 o 21:07 Powód: Automerged Doublepost

Strona 27 z 66 PierwszyPierwszy ... 17252627282937 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów