Pokaż wyniki od 1 do 10 z 659

Wątek: [koraf] Nepal/ Mont Blanc .

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ARN Zobacz posta
    Wiesz, "praktycznie" w takim ujęciu brzmi jak "prawie". A prawie ....

spróbuj kiedyś wybrać się na taki wyjazd tak jak ja - z 16-35 i 70-200 (plus jakaś jasna stałka, np 24mm, którą masz)
    Naprawdę wydaje mi się, że docenisz wygodę, a różnicę w obrazku to tylko przy 50-100% cropach (albo wcale)...

Co do fotek - osobiście popracowałbym nad zdjęciem 104. Wg mnie ma potencjał...
    swallow77 - dzięki
    ARN dzięki za uwagi, wiem chyba co masz na myśli w sprawie 104 , co do zestawu: na pewno zoom 16-35 ma przewagę (miałem 16-35II) w uniwersalności i stosowałem go z powodzeniem przy innych wypadach, jednak osobiście wolę stałki w tym zakresie (mam 17/4, i cz35/1.4 ale odpadły przy wyborze ze względu na ciężar).
    W przyszłości mam zamiar popracować na raz z 2 body, na jednym stałka 35/24 mm na drugim zoom 70-200.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez koraf Zobacz posta
    swallow77 - dzięki
    ARN dzięki za uwagi, wiem chyba co masz na myśli w sprawie 104 , co do zestawu: na pewno zoom 16-35 ma przewagę (miałem 16-35II) w uniwersalności i stosowałem go z powodzeniem przy innych wypadach, jednak osobiście wolę stałki w tym zakresie (mam 17/4, i cz35/1.4 ale odpadły przy wyborze ze względu na ciężar).
    W przyszłości mam zamiar popracować na raz z 2 body, na jednym stałka 35/24 mm na drugim zoom 70-200.
    Jak mam być szczery to wolałbym wziąć 35/1.4 czy też 17/4 zamiast fishe-eye..

Pełne uzależnienie Awatar koraf
    Miasto
    Legnica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Jak mam być szczery to wolałbym wziąć 35/1.4 czy też 17/4 zamiast fishe-eye..
    allxages też bym tak wziął jak mówisz, gdyby nie trzeba było nosić ok. 0,5 kg więcej .

Uprawnienia umieszczania postów