A moze by tak fotki tablic testowych. W styczniu BF, w lutym FF w marcu cos innego i tak do grudnia![]()
A moze by tak fotki tablic testowych. W styczniu BF, w lutym FF w marcu cos innego i tak do grudnia![]()
Canon R5 II, R6|RF 14-35|RF 24-105 4L|EF 85 1.8|EF 100 2.8L|RF 200-800|C 420 + 580
Moje 3 grosze
Może fotki ze szkoły fotografi CB - w końcu z jakiegoś powodu tam się znalazły, moze te byłyby materiałem wyjściowym do dyskusji
Pozdrawiam
Artur Starz
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Może dajmy sobie spokój z tym kalendarzem, bo coś mi sie wydaje że z tego nic nie będzie.
Nemeo, nie demonizuj. Zamiast kombinować, ustalać regulaminy itp, trzeba coś zacząć robić czyli zacząć zbierać fotki bo nawet nie wiemy ilu będzie chętnych (chociaż pewnie nie mało).
W trakcie zbierania można dogadać szczegóły, tutaj jest chyba tylko kwestia wybrania najlepszych. Wracam do tego co powiedziałem, 12 zdjęć to jak dla mnie trochę mało, ale narazie nawet tylu nie ma.
Problem jest za to z projektem... jest na CB przecież paru grafików, może by ktoś zrobił prosty ale finezyjny projekt. Trzeba przecież oprócz fotek dobrać czcionkę, może jakieś zamazaje/gradient/etc na tło, wkomponować logo forum i gotowe.
Z drukarniami też nie ma problemu, pare osób nawet ceny podało, ja też mam nie drogą drukarnię i zrobią bez fakturki pare złotych taniej i co tylko chcecie bo kalendarzy robią sporo.
Żeby rozruszać towarzystwo proponuję aby zacząć zbieranie fotek od "już"... serwer do wrzucania pliczków nawet mogę udostępnić chociaż to tylko neostrada ale wystarczy. Róbmy coś, bo takie "dodawanie powagi" każdej rzeczy i planowanie przez pół roku nic dobrego nie prozyniesie.
Ostatnio edytowane przez Diodak ; 09-03-2006 o 20:47
EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm
Zamieszczone przez Diodak
Zgadzam się diodak, zbierajmy foty, dogadalismy sie jednak, że zaczniemy około wakacji - wtedy też każdy z nas będzie miał kilka dodatkowych fajnych fot. Choć zbierać można zacząć już. Określić zaś termin spływu nowych fot.
Co do ilości kartek, to wyszło nam - że kalendarz będzie roczny w A3 lub A$ - 12 stronicowy - więcej po prostu kosztuje za dużo !
o tu http://www.canon-board.info/showthre...rz+najlepszych
Dzięki za serwer, Moderatorzy pomogą? Zaczynamy? Co Wy na to?
Artur Starz
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Po pierwsze - "inni" to przecież nie całe forum tylko parę osób, a po drugie -mnie osobiście nie wszystkie sie podobają.ale skoro inni zaproponowali żeby je wstawić do szkoły CB to znaczy że się podobają
Artur - dyskusje proszę tu -> http://www.canon-board.info/showthre...ajlepszych+fotZamieszczone przez arturs
tutaj jedynie regulamin.
pozdr
Nemeo -> też jestem tego zdania. Wolałbym głosowanie i "WYBORY"fotkek