Cytat Zamieszczone przez Vitez
To ja sie tylko dopisze ze tez bede zmienial Tamrona na 24-105 ... jak tylko forsa bedzie i jak upoluje wyraznie dobry egzemplarz 24-105 (choc raczej nie bedzie problemow ).
No i sie dopisalem do listy posiadaczy 24-105 ale odnosnie tej mojej wypowiedzi - jednak male problemy byly.

Kupowalem w fotoit razem z kolega... jemu trafil sie europejczyk (eurogwarancja, w PL 1 rok w EU kolejny rok) z bdb ostroscia.
Mi sie trafil Polak (w tej samej cenie) ... ostrosc na dzien dobry bdb ale juz po pierwszych porownaniach mialem wrazenie ze moj ciutke gorszy... zwalilem to na stres zakupow i jednak wzialem.

Ale kolejne zdjecia w domu i przymierzanie sie do niego daly przeczucie ze cos jest nie tak... a to byla sobota.
W niedziele na gielde, odszukalem panow z fotoit, wymienilem na europejczyka (W sobote nie mieli drugiego europejca - zamkniety w magazynie byl) i dopiero ta sztuka okazala sie szklem jakos bardziej mi pasujacym.
Ciezko opisac to wrazenie ale chyba nie potrafie po prostu zaufac szklom z dystrybucji Canon PL.

W razie potrzeby - Tamrona jeszcze mam, jak sie bede nudzil to je porownam... choc w domu fotek nie lubie robic (ciemno, nudno, zolte sciany) a na dworze za zimno