Ja muszę pochwalić serwis na Żytniej.
Wysłałem 60D na czyszczenie, bo skądś paprochów w wizjerze się zebrało, w tym 2 dość duże i bardzo irytujące.
Sprzęt wysłałem 22.07 a dziś mam już z powrotem i wszystko elegancko zrobione. Wizjer jak w nówce.![]()
Ja muszę pochwalić serwis na Żytniej.
Wysłałem 60D na czyszczenie, bo skądś paprochów w wizjerze się zebrało, w tym 2 dość duże i bardzo irytujące.
Sprzęt wysłałem 22.07 a dziś mam już z powrotem i wszystko elegancko zrobione. Wizjer jak w nówce.![]()
60D | C 17-55/2.8 | S 70-300 APO
Może i zrobią szybko ale ja swoje czyszczenie reklamowałem 3 razy przy odbiorze i za każdym razem nie było dobrze. Odebrałem i już więcej nie wróce. To nie jest serwis dla wymagających
Sam się do tego nie dotykam, od tego jest serwis, który jest na żenującym poziomie.
A coś na temat jakości drugiego serwisu foto tronika wiadomo?
Widać miałem farta. Na czyszczenie matrycy bym nawet nie wysyłał - wyżej bałem się sam grzebać.
Znając życie zasyfiłbym jeszcze gorzej i trzeba było by bulić, a tak poszło na gwarancji.
60D | C 17-55/2.8 | S 70-300 APO
o nie, co ja zrobiłem wysyłając tam sprzęt na czyszczenie..że też wcześniej nie znalazłem tego wątku!!
hej, u mnie podobnie, dałem ciała wysyłając, prędzej sam przedmuchiwałem i duże paprochy udało się wydmuchać, ale od f9-f11, zawsze coś było, zapłaciłem 130zł za rzekome czyszczenie 5ki, dla mnie fuszerka, dalej jest kilka syfów, czekam na odp z żytniej
5DmkII | 16-35| 35 | 85 | 70-200
Weźcie mi nic nie mówcie o tym serwisie!! Już im nie wyślę sprzętu bo gorzej czyszczą niż pewnie sam bym to zrobił gdybym sie nie bał, że coś uszkodzę. Odpowiedź z serwisu była taka, że oni nie czyszczą w pomieszczeniu bezpyłowym i może coś zawsze wpaść.
Wymiana zespołu optycznego wraz z przysłoną w C 17-55 f2.8 IS - 650 PLN.
C40d + 400d + 17-55 IS + 50 f1.8 + 85 f1.8 + Falcon 8 mm + 70-200 f4 L 430 EX