Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 77

Wątek: FotoIt a polska dystrybucja

Uzależniony Awatar szambonur
    Miasto
    za siedmioma górami...

Exclamation FotoIt a polska dystrybucja

Cytat Zamieszczone przez gavin Zobacz posta
    Serwis na podstawie 17-50 2.8 wygląda tak, że kumplowi padł AF po roku i naprawili go w 2 tygodnie. Tylko, że po powrocie zrobił się mega mydlany. Sold.
    Czyli dostał inny egzemplarz..., tak jak wspominałem wcześniej, mój 70-300 padł po pół roku użytkowania..., wierzę iż jestem tylko wyjątkiem...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Generalnie dobrze byłoby, żeby to użytkownicy zweryfikowali. Ja osobiście pierwszy raz słyszę, żeby padło VC w jakimkolwiek Tamronie, no ale wiecie, ja to ja
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cichy Zobacz posta
    Generalnie dobrze byłoby, żeby to użytkownicy zweryfikowali. Ja osobiście pierwszy raz słyszę, żeby padło VC w jakimkolwiek Tamronie, no ale wiecie, ja to ja
    Czyli jestem pierwszy, komu padła stabilizacja...? a może wszystko jest Ok, tylko starzeje się i ręce bardziej drżą...

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Że jest niezły to wiadomo.
    Co do serwisu to ciągle czekamy na info od szmbonura
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Że jest niezły to wiadomo.
    Co do serwisu to ciągle czekamy na info od szmbonura
    już trzeci tydzień siedzi w serwisie, podobno w Fototechnice nie mają potrzebnej części i czekają na dostawę. Trochę się dziwię że opłaca się im to naprawiać, tej klasy obiektyw, powinni od razu wymieniać, tym bardziej że mechanizm stabilizacji to chyba znaczący element tego szkła... z drugiej strony jakby miał mi się trafić mydlany egzemplarz, to niech naprawiają bo z tego zadowolony jestem...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szambonur Zobacz posta
    już trzeci tydzień siedzi w serwisie, podobno w Fototechnice nie mają potrzebnej części i czekają na dostawę. Trochę się dziwię że opłaca się im to naprawiać, tej klasy obiektyw, powinni od razu wymieniać, tym bardziej że mechanizm stabilizacji to chyba znaczący element tego szkła... z drugiej strony jakby miał mi się trafić mydlany egzemplarz, to niech naprawiają bo z tego zadowolony jestem...
    Na pewno leży w Fototechnice ? To był obiektyw z gwarancją Fototechniki ?

Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie

Na pewno leży w Fototechnice ? To był obiektyw z gwarancją Fototechniki ?
    A wiesz że nie jestem tego pewien... takiej informacji udzielił mi sprzedawca u którego kupowałem obiektyw i tam też wysłałem go na gwarancji..., nie pomyślałem o tym żeby miał jakiś interes oszukiwać mnie w informacji co aktualnie dzieje się z moim obiektywem...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szambonur Zobacz posta
    A wiesz że nie jestem tego pewien... takiej informacji udzielił mi sprzedawca u którego kupowałem obiektyw i tam też wysłałem go na gwarancji..., nie pomyślałem o tym żeby miał jakiś interes oszukiwać mnie w informacji co aktualnie dzieje się z moim obiektywem...
    Czyli już wszystko (dla mnie) jasne. Wierz mi, że jeśli kupiłbyś normalny obiektyw z polskiej dystrybucji, to już dawno miał byś w domu naprawiony.
    Ostatnio edytowane przez Cichy ; 29-10-2011 o 14:11 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Czyli już wszystko (dla mnie) jasne. Wierz mi, że jeśli kupiłbyś normalny obiektyw z polskiej dystrybucji, to już dawno miał byś w domu naprawiony.
    Rozumiem, że kupując wątkowy obiektyw od Ciebie mam zapewnienie (tutaj na forum publicznym), że jeśli, nie daj boże, coś się stanie reklamacja będzie załatwiona bezproblemowo Bo z tego pisze szambonur to ten serwis delikatnie trąci dziadostwem :sad:
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacek_73 Zobacz posta
    Rozumiem, że kupując wątkowy obiektyw od Ciebie mam zapewnienie (tutaj na forum publicznym), że jeśli, nie daj boże, coś się stanie reklamacja będzie załatwiona bezproblemowo Bo z tego pisze szambonur to ten serwis delikatnie trąci dziadostwem :sad:
    Napisalem, ze z POLSKIEJ DYSTRYBUCJI, nie tylko u mnie. Obiektyw o ktorym mowa nie mial polskiej gwarancji tylko gwarancje sklepu i oczywiscie wina za opoznienia jest zrzucana na serwis. Przeciez klient moze zadzwonic do serwisu i dowiedziec sie, co sie dzieje ze sprzetem.
    Ostatnio edytowane przez Cichy ; 30-10-2011 o 15:31

Strona 1 z 8 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów