Tak.Ale ja od frontu nie mam japan...Zamieszczone przez Robson01
Tak.Ale ja od frontu nie mam japan...Zamieszczone przez Robson01
z tego co zauwazylem, to od pewnego czasu (wg mnie od pol roku) praktycznie wszystkie 50siatki to Malezja. Widocznie tanie szkla przerzucili na tania sile robocza.
Ja napis made in... mam tylko na pudełku, od bagnetu tylko numer seryjny, a od frontu tylko Canon Inc.
Dla mnie bez znaczenia czy Malezja czy Japonia. Ważne, że azjaci. Jakoś ciężko mi się przekonać, że grabowe łapy jakiegoś Hiszpana czy Niemca mogą coś zdziałać w precyzyjnym mechanizmie optycznym. Ot co zrobili chociażby z Yarisem jak się do niego francuzy dorwały...![]()
Oakhallow
Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...
Na pierwszej wersji drugiej wersji , napis japan jest z przodu . Obiektyw ktory nie ma tego napisu jest z malesji
Albo weźmy na przykład niemieckie Zeissy - masakraZamieszczone przez Oakhallow
![]()
Tu nie chodzi o to, czy z Malezji cz z Japoni.
Tu chodzi o to, dlaczego nie z Japonii![]()