Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 36 z 36

Wątek: Canon 50/1.8 II - kupić, czy nie kupić?

konradmal
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robson01
    Raczej nie, ja też mam od strony bagnetu tylko numer seryjny. Od frontu - Japan.
    Tak.Ale ja od frontu nie mam japan...

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

z tego co zauwazylem, to od pewnego czasu (wg mnie od pol roku) praktycznie wszystkie 50siatki to Malezja. Widocznie tanie szkla przerzucili na tania sile robocza.

Początki nałogu Awatar Oakhallow
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja napis made in... mam tylko na pudełku, od bagnetu tylko numer seryjny, a od frontu tylko Canon Inc.
    Dla mnie bez znaczenia czy Malezja czy Japonia. Ważne, że azjaci. Jakoś ciężko mi się przekonać, że grabowe łapy jakiegoś Hiszpana czy Niemca mogą coś zdziałać w precyzyjnym mechanizmie optycznym. Ot co zrobili chociażby z Yarisem jak się do niego francuzy dorwały...

Oakhallow
    Skrytobójstwo bracie, to nie jest profesja, to nie jest zawód. To pasja, pochłaniający wir, gdzie nie możesz oddychać, walczysz z paraliżującym strachem, i uderzającą do głowy euforią, kiedy w środku wypełnionej po brzegi oberży wbijasz komuś w plecy nóż... Tak bracie, kocham ciepłą krew spływającą po ostrzu sztyletu. To o nas mówią, że jesteśmy dziećmi cienia...

fotomania
    Guest

Domyślnie Nie obok stykow tylko z przodu .....

Na pierwszej wersji drugiej wersji , napis japan jest z przodu . Obiektyw ktory nie ma tego napisu jest z malesji

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Oakhallow
    Ja napis made in... mam tylko na pudełku, od bagnetu tylko numer seryjny, a od frontu tylko Canon Inc.
    Dla mnie bez znaczenia czy Malezja czy Japonia. Ważne, że azjaci. Jakoś ciężko mi się przekonać, że grabowe łapy jakiegoś Hiszpana czy Niemca mogą coś zdziałać w precyzyjnym mechanizmie optycznym. Ot co zrobili chociażby z Yarisem jak się do niego francuzy dorwały...

Oakhallow
    Albo weźmy na przykład niemieckie Zeissy - masakra

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Tu nie chodzi o to, czy z Malezji cz z Japoni.
    Tu chodzi o to, dlaczego nie z Japonii

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów