Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42

Wątek: obiektyw fotografia reklamowa

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    zostaw fotografie reklamową zawodowcom,jak nie wiesz czym to fotografować tzn ze cienki jesteś i Twoje mniejsce w innej fotografi
    Tylko zadaj sobie jedno proste pytanie. Czy Ja prosiłem żebyś mnie oceniał czy o pomoc w doborze obiektywu?. Przed napisaniem postu należy przeczytać jego temat i treść a nie pisać posty które nie mają sensu. Co Twój post wniósł do tematu?. Pomogłeś mi w wyborze?.Odpowiedz sobie na moje pytania i mam nadzieje że więcej nabijania postów nie będzie
    Ostatnio edytowane przez mati113 ; 16-11-2011 o 21:51

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Ja bym wziął na Twoim miejscu mati113 Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM. Canona 85mm f/1.8 fajne, ale może czasami Ci się przydać możliwość większego zbliżenia się do obiektu.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Ja bym wziął na Twoim miejscu mati113 Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM. Canona 85mm f/1.8 fajne, ale może czasami Ci się przydać możliwość większego zbliżenia się do obiektu.
    Biorę 100mm dziękuje Wszystkim za pomoc

Domyślnie

dość dobry wybór 100mm.
    ale jak przyjdzie Ci sfocić osiedle domków?
    reklamowo naturalnie
    mam aparat, zamknę świat w pudełeczku...
    www.barwnie.com

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mati113 Zobacz posta
    Tylko zadaj sobie jedno proste pytanie. Czy Ja prosiłem żebyś mnie oceniał czy o pomoc w doborze obiektywu?. Przed napisaniem postu należy przeczytać jego temat i treść a nie pisać posty które nie mają sensu. Co Twój post wniósł do tematu?. Pomogłeś mi w wyborze?.Odpowiedz sobie na moje pytania i mam nadzieje że więcej nabijania postów nie będzie
    Kolego, nie bądź pyskaty i arogancki. Analogforever zauważył to samo co ja, bierzesz się za coś o czym widzę że masz bardzo małe pojęcie. Amatorski aparat z kitem, pytanie na forum o obiektywy, komuś napisałeś że 70-200 to żart. Naucz się może czegoś sam np czym się co fotografuje, a potem bierz się za robotę. Może jeszcze ma ci ktoś doradzić ile za to kasy wziąć i jak światło ustawić

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArekLodzPl Zobacz posta
    Kolego, nie bądź pyskaty i arogancki. Analogforever zauważył to samo co ja, bierzesz się za coś o czym widzę że masz bardzo małe pojęcie. Amatorski aparat z kitem, pytanie na forum o obiektywy, komuś napisałeś że 70-200 to żart. Naucz się może czegoś sam np czym się co fotografuje, a potem bierz się za robotę. Może jeszcze ma ci ktoś doradzić ile za to kasy wziąć i jak światło ustawić
    Kolejny obrońca się znalazł który posty chce sobie nabić i przy okazji się podlizać . Chyba po to za to się biorę żeby się czegoś nauczyć dla mnie to proste dla Ciebie widzę niezbyt do zrozumienia.

Może jeszcze ma ci ktoś doradzić ile za to kasy wziąć i jak światło ustawić

Nie, nie ale możesz mi kupić ten obiektyw jak masz ochotę . Nie nabijaj sobie postów które nie wnoszą nic do tematu. Do takich dyskusji jest pw. Nie zaśmiecaj mojego tematu .

Dopiero zaczyna Awatar adamus84
    Miasto
    Marki k/Wawy

Domyślnie

a może 18-135 ef-s is będzie odpowiedni, bardzo uniwersalne szkiełko z nie dużą kasę jesli nie podchodzisz do tego na najwyższyn poziomie to myślę że podoła.
    C50d + 18-135 is-+ "błysk" metz 44 af-1 temat rzeka ,ale sie uczę...

Początki nałogu Awatar ArekLodzPl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mati113 Zobacz posta
    Kolejny obrońca się znalazł który posty chce sobie nabić i przy okazji się podlizać . Chyba po to za to się biorę żeby się czegoś nauczyć dla mnie to proste dla Ciebie widzę niezbyt do zrozumienia.

Może jeszcze ma ci ktoś doradzić ile za to kasy wziąć i jak światło ustawić

Nie, nie ale możesz mi kupić ten obiektyw jak masz ochotę . Nie nabijaj sobie postów które nie wnoszą nic do tematu. Do takich dyskusji jest pw. Nie zaśmiecaj mojego tematu .
    Na razie posty to sobie ty nabijasz. Skończ się ośmieszać.

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ArekLodzPl Zobacz posta
    Na razie posty to sobie ty nabijasz. Skończ się ośmieszać.
    Widzę drogi Kolego że masz problemy z zrozumieniem prostego tekstu. Prosiłem Cie abyś nie zaśmiecał mojego tematu. Takie sprawy możemy załatwić na PW. Widać kto w tej chwili się ośmieszył. Ale cóż ... mądrzejszy musi ustąpić

Cytat Zamieszczone przez adamus84 Zobacz posta
    a może 18-135 ef-s is będzie odpowiedni, bardzo uniwersalne szkiełko z nie dużą kasę jesli nie podchodzisz do tego na najwyższyn poziomie to myślę że podoła.
    O właśnie! a może ktoś się jeszcze wypowie co do 18-135 ?. Czy lepiej brać 100mm czy 18-135 ?
    Ostatnio edytowane przez mati113 ; 16-11-2011 o 22:42

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Mati to ty masz problemy ze zrozumieniem,uwazasz ze przeznaczenie sprzetu ktore podałes w wątku to wystarczy aby podać najlepszy obiektyw ?? cos takiego mozna zrobic na wiele sposobów wyrazu i kazda z tych propozycji która została podana wyzej bedzie dobra lub mniej dobra do odpowiedniej pracy.A ze nie rozumiesz problemu to tylko potwierdza ze pojecia o tym nie masz ,tym bardziej ze cos wspomniałeś o fotografi przy transparętnych tłach, które jest problemem duzym w takiej fotografi ,za chwile załozysz temat jak uniknąć odbic ,jak oswietlić itd ,chcesz to Cie naucze wykonywania takich fotek ,zrobie kazde jakie sobie wymyslisz tylko nie wiem czy Cie bedzie stać na to
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów