Kolega zadał konkretne pytanie - wątek został przeniesiony do odpowiedniego działu - proszę o trzymanie się tematu i bez wycieczek osobistych.
Kolega zadał konkretne pytanie - wątek został przeniesiony do odpowiedniego działu - proszę o trzymanie się tematu i bez wycieczek osobistych.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 16-11-2011 o 22:55
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Hehe to już wiem co miałeś na myśli pisząc "zostaw to zawodowcom". Szkoda tylko że "zawodowiec" nie wrzucił żadnych zdjęć. Obawiam się że to Ty właśnie założysz takie tematy. Tak jak pisze Kolekcjoner trzymajmy się tematu. To pytanie o obiektyw a nie proszę mnie ocenić. Jeśli każdemu tak pomagasz to luz.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
jakie tematy mam zakładać ? jak zdjecie zrobić ?? była by to chyba najwieksza kompromitacja dla mnie jako fotografujacego ośmieszać sie w ten sposób publiczniea Ty sie dalej osmieszasz jak i cała rzesza ślubniaków i tym podobnych GWC . (GWC = Guy With Camera)
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 16-11-2011 o 23:25
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
Domyślam się dlatego napisałem trzymajmy się tematu a nie trzymaj się
Ośmieszasz się Ty robiąc z siebie zawodowca którym nie jesteś a na innych plując. Nawet jednego zdjęcia nie wstawiłeś no ale szacunek zawodowcu. Ale z tego co widzę jesteś zawodowcem na najwyższym poziomie
http://www.fotosik.pl/u/analogforeve...odane/2009/8/3
Obiektyw wybrany więc temat można zamknąć![]()
Ostatnio edytowane przez mati113 ; 16-11-2011 o 23:30
szukaj dalej w necie dobrze Ci idzie ,kilka zdjec z fotodeja w EC1 ,z targów foto w Łodzi ,z probemów ze skanowaniem negatywów i kilka zdjec zrobionych przez żone ,zdjecia wiszą bo większosc cały czas jest podlinkowana w większości na tym forum w róznych tematach :-D
a druga sprawa to chyba nie posądzasz mnie ze na fotosiku czy tym podobnym przezentuje swoje prace :-D
Ostatnio edytowane przez analogforever ; 16-11-2011 o 23:40
T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki
analogforever, ArekLodzPl i mati113, spokojniejPosądzanie o nabijanie postów jest nie trafne. Tym bardziej nie trafne jest spostrzeżenie o nie wnoszeniu niczego do tematu. Do tematu zawsze można coś wnieść, tylko trzeba na to spojrzeć z innej strony.
Poza tym, można zabierać się za zdjęcia od *upy strony albo porządnie. Każdy z nas zaczynał inaczej i nie wierzę by któreś od razu rzuciło się na głęboką wodę. Wierzę, że panowie posiadacie naprawdę wiele doświadczenia i umiejętności w tej materii, ale nie przesadzajmy byście mieli same asy pochowane w rękawach.
Ci rzekomi profesjonaliści skądś się jednak biorą, a są tylko ludźmi i nie żyją wiecznie. Kolega mati113, kiedyś też jednym z tych profesjonalistów zostanie, ale trzeba dać mu szanse.
Nie skreślajcie każdego kto chce spróbować. Jeszcze zacznie się nam tu jakaś elita budować![]()
|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|
Kartki rozdane - proszę o nie kontynuowanie w kierunku wycieczek osobistych. Wątek zostanie posprzątany.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 17-11-2011 o 15:15
Kapitan Wagner
o kurka, ale oszczędzają na reklamie teraz
moja propozycja 100 makro