Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 42

Wątek: obiektyw fotografia reklamowa

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Kolega zadał konkretne pytanie - wątek został przeniesiony do odpowiedniego działu - proszę o trzymanie się tematu i bez wycieczek osobistych .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 16-11-2011 o 22:55
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez analogforever Zobacz posta
    chcesz to Cie naucze wykonywania takich fotek ,zrobie kazde jakie sobie wymyslisz tylko nie wiem czy Cie bedzie stać na to

Hehe to już wiem co miałeś na myśli pisząc "zostaw to zawodowcom". Szkoda tylko że "zawodowiec" nie wrzucił żadnych zdjęć . Obawiam się że to Ty właśnie założysz takie tematy. Tak jak pisze Kolekcjoner trzymajmy się tematu. To pytanie o obiektyw a nie proszę mnie ocenić. Jeśli każdemu tak pomagasz to luz.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mati113 Zobacz posta
    Hehe to już wiem co miałeś na myśli pisząc "zostaw to zawodowcom". Szkoda tylko że "zawodowiec" nie wrzucił żadnych zdjęć . Obawiam się że to Ty właśnie założysz takie tematy. Tak jak pisze Kolekcjoner trzymajmy się tematu. To pytanie o obiektyw a nie proszę mnie ocenić. Jeśli każdemu tak pomagasz to luz.
    Ale to co napisałem wyżej Ciebie też dotyczyło :rolleyes:.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

jakie tematy mam zakładać ? jak zdjecie zrobić ?? była by to chyba najwieksza kompromitacja dla mnie jako fotografujacego ośmieszać sie w ten sposób publicznie a Ty sie dalej osmieszasz jak i cała rzesza ślubniaków i tym podobnych GWC . (GWC = Guy With Camera)
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 16-11-2011 o 23:25
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Ale to co napisałem wyżej Ciebie też dotyczyło :rolleyes:.
    Domyślam się dlatego napisałem trzymajmy się tematu a nie trzymaj się

jakie tematy mam zakładać ? jak zdjecie zrobić ?? była by to chyba najwieksza kompromitacja dla mnie jako fotografujacego ośmieszać sie w ten sposób publicznie a Ty sie dalej osmieszasz jak i cała rzesza ślubniaków i tym podobnych GWC . (GWC = Guy With Camera)
    Ośmieszasz się Ty robiąc z siebie zawodowca którym nie jesteś a na innych plując . Nawet jednego zdjęcia nie wstawiłeś no ale szacunek zawodowcu. Ale z tego co widzę jesteś zawodowcem na najwyższym poziomie

http://www.fotosik.pl/u/analogforeve...odane/2009/8/3

Obiektyw wybrany więc temat można zamknąć
    Ostatnio edytowane przez mati113 ; 16-11-2011 o 23:30

Uzależniony
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

szukaj dalej w necie dobrze Ci idzie ,kilka zdjec z fotodeja w EC1 ,z targów foto w Łodzi ,z probemów ze skanowaniem negatywów i kilka zdjec zrobionych przez żone ,zdjecia wiszą bo większosc cały czas jest podlinkowana w większości na tym forum w róznych tematach :-D
    a druga sprawa to chyba nie posądzasz mnie ze na fotosiku czy tym podobnym przezentuje swoje prace :-D
    Ostatnio edytowane przez analogforever ; 16-11-2011 o 23:40
    T90 ,Pentax Z-20 , 2 powiekszalniki,procesor Jobo i cała szafa optyki

Zablokowany

Domyślnie

szukaj dalej w necie dobrze Ci idzie ,kilka zdjec z fotodeja w EC1 ,z targów foto w Łodzi ,z probemów ze skanowaniem negatywów i kilka zdjec zrobionych przez żone ,zdjecia wiszą bo większosc cały czas jest podlinkowana w większości na tym forum w róznych tematach :-D
    Napisałem że temat można zamknąć więc po co dalej prowadzisz w nim dyskusje?. Mądrzejszy musi ustąpić. Pozdrawiam

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

analogforever, ArekLodzPl i mati113, spokojniej Posądzanie o nabijanie postów jest nie trafne. Tym bardziej nie trafne jest spostrzeżenie o nie wnoszeniu niczego do tematu. Do tematu zawsze można coś wnieść, tylko trzeba na to spojrzeć z innej strony.

Poza tym, można zabierać się za zdjęcia od *upy strony albo porządnie. Każdy z nas zaczynał inaczej i nie wierzę by któreś od razu rzuciło się na głęboką wodę. Wierzę, że panowie posiadacie naprawdę wiele doświadczenia i umiejętności w tej materii, ale nie przesadzajmy byście mieli same asy pochowane w rękawach.

Ci rzekomi profesjonaliści skądś się jednak biorą, a są tylko ludźmi i nie żyją wiecznie. Kolega mati113, kiedyś też jednym z tych profesjonalistów zostanie, ale trzeba dać mu szanse.

Nie skreślajcie każdego kto chce spróbować. Jeszcze zacznie się nam tu jakaś elita budować
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Kartki rozdane - proszę o nie kontynuowanie w kierunku wycieczek osobistych. Wątek zostanie posprzątany.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 17-11-2011 o 15:15
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar airhead
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

o kurka, ale oszczędzają na reklamie teraz
    moja propozycja 100 makro
    Canon 6D + 20/2,8; 35/1,4; 85/1,8; 70-210/3,5-4,5
    Fujifilm x100

mgrochocki.wordpress.com

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów