Hmmm mi się przypomina historia kolegi z Warszawy , latał gdzieś na zlecenia chyba na Wole , przez jakiś czas w to samo miejsce i pewnego dnia zaczepiło go jakiś dwóch dresów z podwórka , musieli wcześniej wybadać sytuacje że tam przyjeżdża i co ma ze sobą , no i doszło do próby odebrania sprzętu , skończyło się na przepychance , ucieczce i stracie w postaci szkła na chodniku.
Torbę jaką miał to z tego co pamiętam jakiś model Mekko a'la Domke , czyli coś niby bez pozorów ...
Jednak tu morał jest taki że jak będą chcieli to i tak Cię dopadną jak dobrze wybadają sprawę bez względu na to jaką torbę masz

Sam mam domke f2 wxwear , kupowałem ją i wydawała mi się mega dyskretna , jednak teraz zmieniłem zdanie i jednak widać że to raczej torba foto ... dlatego mam ochotę na ThinkTank Retrospective bo jest naprawdę niepozorna , ale nie umiem się roztać z moją f2 , przywiązałem się bo dużo razem zjeździliśmy po kraju i nie tylko , była ze mną w powietrzu , wodzie i na lądzie a nie kupie drugiej torby za 7 stów ... no może kiedyś jak będzie mi wolna gotówka zalegała