dwa ostatnie podobają mi sie mniej, choć są OK. Wąż dziwnie się ściemniaa ptaszyna centralnie i tu akurat mi nie pasi taki układ. Poprzednie są świetne, a drugie i trzecie wymiatają - niesamowity klimat. Brawo!
dwa ostatnie podobają mi sie mniej, choć są OK. Wąż dziwnie się ściemniaa ptaszyna centralnie i tu akurat mi nie pasi taki układ. Poprzednie są świetne, a drugie i trzecie wymiatają - niesamowity klimat. Brawo!
drugie świetne. a zwierzyna... jak to zwierzynaładnie.
| yyy...zdjęcia poszedłem robić... |
Ta fotka zdecydowanie najlepsza.
Powinieneś tam w tej elektrowni serie zrobić inne kadry , szczegóły itp... była by ********a.
Nie jest to proste,obowiązuje jeszcze komunistyczny zakaz fotografowania i podejście jest tylko z jednej strony.W pozostałych miejscach ochrona,monitoring itp.Czepiają się, ale jeszcze tam będe tej zimy i będę próbował.Są tam świetne kadry do wyłuskania,niestety niedostępneZamieszczone przez popmart
![]()
Dzięki wszystkim za komentarze do moich zdjęć.
Wróce do zdjęć z elektrowni. Na dwóch widoczni są rybacy, próbowałeś podejść i zrobić im z bliska fotki na tle mgły, statku, budynków elektrowni? Myślę że efekt mógłby być ciekawy, jeżeli by się nie spłoszyli ;-)
Zamieszczone przez gonzo44
![]()
rybacy, no nie wytrzymam... czyscisz mi monitor... wedkarze, to sa wedkarze :-)
ups...
Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, że była 6:46 rano i dopiero rozgrzewałem się w pracy.