Zobacz wyniki ankiety: nowy czy używany

Głosujących
11. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1823

Wątek: Monitory - porady, problemy itd. część II

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie Odp: Monitory - porady, problemy itd. część II

Postanowiłem sprzedać swój monitor Eizo S1932 i kupić monitor który będzie można skalibrować sprzętowo, a tym samym uzyskać lepsze odwzorowanie kolorystyczne, zwłaszcza szarości i przejść tonalnych. Mam sporo czarno-białych skanów do obrobienia i zależy mi na jak najprecyzyjniejszym pokazaniu tonalności i szczegółow w cieniach na monitorze. Myslę o EIZO FlexScan SX2262W-BK. Czy kupię coś lepszego w tej cenie (3000-3200zł) w przekątnej ekranu 22-24" ?

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez renes Zobacz posta
    Postanowiłem sprzedać swój monitor Eizo S1932 i kupić monitor który będzie można skalibrować sprzętowo, a tym samym uzyskać lepsze odwzorowanie kolorystyczne, zwłaszcza szarości i przejść tonalnych. Mam sporo czarno-białych skanów do obrobienia i zależy mi na jak najprecyzyjniejszym pokazaniu tonalności i szczegółow w cieniach na monitorze. Myslę o EIZO FlexScan SX2262W-BK. Czy kupię coś lepszego w tej cenie (3000-3200zł) w przekątnej ekranu 22-24" ?
    Doradzi ktoś? Przed świętami chciałbym kupić nowy, nie wiem czy warto go brać...

Pełne uzależnienie Awatar Tom01
    Miasto
    Białystok-Warszawa

Cytat Zamieszczone przez renes Zobacz posta
    Doradzi ktoś? Przed świętami chciałbym kupić nowy, nie wiem czy warto go brać...
    Zdecydowanie warto, to bardzo dobry sprzęt.
    Masz problem z kolorem, wal śmiało!
    e-mail: color@mastiff.pl

Uprawnienia umieszczania postów