Zobacz wyniki ankiety: nowy czy używany

Głosujących
11. Nie możesz głosować w tej sondzie
Pokaż wyniki od 1 371 do 1 380 z 1823

Wątek: Monitory - porady, problemy itd. część II

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Monitory - porady, problemy itd. część II

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Nie, zupełnie nie...

Jak szukający porady, odbierze zdanie "Ja za swój dałem niespełna 300 zł. Jak padnie to kupię nastepny", napisane przez Sz.P. Moderatora, z potężnym stażem forumowym a więc i branżowym, nie amatora ani młodzika. Jakbym nie wiedział w czym rzecz, sam bym naśladował działania starszego i mądrzejszego kolegi forumowego.
    Chyba mocno pszeceniasz mój wpływ na czyjekolwiek decyzje co do zakupu sprzętu .
    Druga strona medalu. Czego ode mnie wymagasz? Mam nie pisać o swoich doświadczeniach na branżowym forum, w wątku poświęconym temu czy nowy czy używany sprzęt? A może mam pisać nieprawdę, bo to jest nie na rękę sprzedającym......

BTW: ponieważ napisałeś coś wyżej na mój temat więc dla wyjaśnienia;
    - nie handluję sprzętem, niczego nie sprzedaję, więc mam zero interesu czy ktoś kupi taki czy inny monitor, aparat, obiektyw czy cokolwiek innego.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 15-10-2014 o 19:25
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów