Pianka jest idealna (lekka i sztywna), a z dostępnością nie ma problemu - zwykle jest do dostania w każdym sklepie dla plastyków.
Nowy
Używany
Pianka jest idealna (lekka i sztywna), a z dostępnością nie ma problemu - zwykle jest do dostania w każdym sklepie dla plastyków.
Jeśli oklejałeś piankę tekturą, to jakie to ma znaczenie jakiego koloru jest pianka, sama czarna pianka się nie nadaje?
sluchajcie, a jak to jest z portami karty graficznej wzgledem kalibrowanego monitora?
jak mam skalibrowany eizo dla zlacza DVI, to gdy podepne ten moj skalibrowany monitor pod zlacze np. displayport - to bedzie wyswietlany "default'owy" obraz? (bez kalibracji)
pytam o to, bo chce zmienic plyte glowna na jakas z chipset'em Z77 i jak widze to najciekawsze modele maja w wiekszosci displayport, i do konca nie wiem jak to jest z tym zlaczem.
jest jakas roznica w jakosci obrazu w zlaczach displayport vs. DVI ?
bo np. hdmi zajebiscie podkreca kolory (szczegolnie czerwien), co daje na maxa znieksztalcony obraz, i co gorsza nie wiem jak to zmienic..
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
O obiektywach wiem prawie wszystko
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Ponoć ogólnodostępna, ja jakoś jednak nie mogłem nigdzie znaleźć, a kupiłem tutaj:
Płyta piankowa czarna 5mm 100x070 cm, architekci-sklep.pl: Płyta piankowa czarna 5mm 100x070 cm
Dzięki
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
dwa posty wyżej ?