Monitor 23" Dell U2312HM U2311H Full HD IPS (2674454406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Witam.
Znalazłem na forum temat odnośnie tanich monitorów na których możemy pracować ze swoimi zdjęciami.
Przed wakacjami upatrzyłem sobie konkretnie taki model monitora. Jednak to nie zmienia faktu, że jeżeli znajdę coś lepszego to nie zmienię zdania
Po wakacjach zauważyłem, że jego cena spadła o 200zł.( koniec roku/ wyprzedaż)
Prawdą jest również to, że średnio orientuje się w technologii koloru oraz monitorach.
Ja wiem, że najlepiej by było kupić od razu monitor taki którego nie będę musiał zmieniać do końca życia.

Jednak czasami drobna różnica cenowa ( np 200zł) to duży przeskok w modelu monitora oraz jego parametrów.

Zajmuje się fotografią hobbystycznie od 4 lat. Dorabiam sobie na małych zleceniach ślubnych, moim zamiłowaniem jest fotografia portretowa oraz analogowa.

Pracuję na laptopie którymi pomimo dużego ekranu (18'4) nie sastysfakcjonuje mnie.

ACER ASPIRE 8942G

Acer Aspire 8942G - test wydajności - BenchIT.pl
Link do mojego laptopa.
Jestem pondadto studentem Architektury, któremu taki zakup jest jak najbardziej na ręke, biorąc pod uwagę wszelkie projekty w programach inżynierskich gdzie zawsze brakuje miejsca na monitorze.

Proszę jakiekolwiek opinie i ew. porady.

Pracuje oczywiście w systemie Canona jeżeli to mogłoby mieć cokolwiek do rzeczy :P.

Pozdrawiam.