Dzięki panie Tomaszu za odpowiedź.
Czyli albo trzeba zwiększyć budzęt do ~1,5 tys albo zmniejszyc ekran.
A Eizo S2000 lub S2031?
I już więcej nie pytam![]()
Nowy
Używany
Dzięki panie Tomaszu za odpowiedź.
Czyli albo trzeba zwiększyć budzęt do ~1,5 tys albo zmniejszyc ekran.
A Eizo S2000 lub S2031?
I już więcej nie pytam![]()
pozdrawiam
Przemek
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
no i mój nec działa. jest tak jak myslałem nie ma szans na wiecej jak 1920x1080. używam skalowania do pełnych rozmiarów wyświetlacza. Wyłaczalem skalowanie i wtedy puszczałem chyba 1780x1080 czy cos takiego ale to nie ma sensu. zarówno przy wyłączonym jak i włączonym skalowaniu jakość jest podobna tzn. obraz jest identycznie nie do końca ostry. To akurat mnie nie dziwi bo liczyłem się z tym. Zmiana laptopa na pc nieunikniona. Może ktos uzywa/ł ten monitor z laptopem i wie jakie parametry najlepiej ustawić/co zrobic aby osiągnac najlepsza jakośc wyświetlania zniwelowac nieostrości do czasu zmiany kompa. Ktoś jużkiedyś pisał, że ten monitor nie za dobrze sobie radzi z rozdzielczościami mniejszymi niz 2560 x 1440 i to jest prawda. już nie moge sie doczekac aby sparwdzić co naprawdę potrafi.
ale i tak praca na c1 w porównaniu do laptopa to bajka. Tymbardziej że mam podłączone równolegle dwa monigtory od laptopa i neca. Masakra.
Ostatnio edytowane przez bartek_ ; 13-07-2012 o 20:33
5d mII, samyang 8mm, 17-40 L, ef 50 1,8, 24-70 L, 135 L, 580 exII, ThinkPad T520+NEC PA271W
Możesz też zmienić laptopa na takiego z gniazdem Display Port - sporo nowych modeli jest w to wyposażona. To nie koniecznie musi być złącze DVI.