Czytam i szału nie ma ( o NEC p221w i Eizo Foris FS2331)
Wyczytałem (m.in opinie tez pana Tom01 z innych forum) że (wiem w tej cenie szału nie ma) to jednak "domowe, amatorskie" monitory, w eiso matryca samsunga wiec co mi tak naprawde daje wydawanie 1500 zl na monitor ktory i tak jest amatorski i czym bedzie sie roznil od takiego samsunga za powiedzmy 800 zl jesli matryca jakby ta sama - elektronika w srodku? czy place za napis eizo ? Pewnie dokladajac 400 zl byloby juz lepiej ale takie dokladanie nie ma konca a w zastosowaniach amatorskich nie ma sensu wydawania sporej ilosci gotowki bo to inwestycja bezzwrotna z drugiej strony wiadomo ze wydajac jakakolwiek kwote kazdy chce nabyc towar w tych ramach cenowych jak najlepszej jakosci.
Jestem totalnie skołowany - myslalem o tym dellu (kilka postow wyzej) ale jak sie komus firma dell zepsuła po 2 tyg to hmm. Sprawa jest o tyle ciezka, ze z pewnoscia tysiace osob szuka takiego monitora w powiedzmy tym przedziale, ale zawsze radzone sa te naj naj, nie kazdego na nie stac, i nie wiadomo co to kupic.