Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Bartek_902
    Miasto
    DĘBLIN

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Witam.

Czy mamy na forum jakiś użytkowników torby THINKTANK RETROSPECTIVE 20 ???

Noszę się z zamiarem kupna tej torby ponieważ obecnie mam DOMKE F2 którą chce sprzedać ponieważ jest za duża do noszenia mojego podstawowego zestawu , teraz noszę głównie 1 aparat i 2-3 szkła max więc Domke jest za obszerna i potrzebuje czegoś bardziej zwartego i kompaktowego i właśnie Retrospective 20 wydaje mi się być takim modelem.

Myślę że do noszenia zestawu typu 5dmkII z gripem lub 7d z gripem plus szkła 17-40/70-200 2.8 / 50 1.4 i lampy plus dupereli była by idealna.

Ktoś coś może powiedzieć o tej torbie ????? Bo model 30 chyba będzie za duży i wyjdzie na to samo jak bym został przy Domke f2.

Pozdro
    EOS + L i kupa gratów ...

Bywalec Awatar filharmoniusz
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez Bartek_902 Zobacz posta
    Witam.

Czy mamy na forum jakiś użytkowników torby THINKTANK RETROSPECTIVE 20 ???

Noszę się z zamiarem kupna tej torby ponieważ obecnie mam DOMKE F2 którą chce sprzedać ponieważ jest za duża do noszenia mojego podstawowego zestawu , teraz noszę głównie 1 aparat i 2-3 szkła max więc Domke jest za obszerna i potrzebuje czegoś bardziej zwartego i kompaktowego i właśnie Retrospective 20 wydaje mi się być takim modelem.

Myślę że do noszenia zestawu typu 5dmkII z gripem lub 7d z gripem plus szkła 17-40/70-200 2.8 / 50 1.4 i lampy plus dupereli była by idealna.

Ktoś coś może powiedzieć o tej torbie ????? Bo model 30 chyba będzie za duży i wyjdzie na to samo jak bym został przy Domke f2.

Pozdro
    Możesz się lekko zawieźć jak zamienisz Domke na TT Retro. Sprawdź sobie najpierw jak ta torba jest cieżka. Właśnie dlatego zamieniłem Retro10 na Domke F3 (Używaną F3x kupiłem za 190zl w bardzo ładnym stanie).
    Pod KAŻDYM względem lepiej mi pasuje.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów