Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Awatar grzechu83
    Miasto
    Zabrze

Domyślnie

Wszyscy tutaj polecają produkty w kwotach xxx (czasem nawet Xxx). A co z torbami poniżej 100zł? Zdaję sobie sprawę, że jeśli coś ma mieć jakość, to musi kosztować, ale chyba można znaleść jakiś kompromis?
    Sam jestem na etapie poszukiwania torby, ale nie chciałbym wydawać raczej więcej niż 100zł. Torba powinna mieścić mój zestaw + jakieś tele (to tak na przyszłość). Nie chciałbym, żeby była zbyt duża. Czy ktoś może doradzić coś tańszego, a (w miarę) dobrze wykonanego i funkcjonalnego?
    600D + S17-70 2.8-4 OS HSM + C50 1.8 STM + 580ex + Sherpa 600R + LowePro Nova 160 ...i na razie tyle mojego

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzechu83 Zobacz posta
    Wszyscy tutaj polecają produkty w kwotach xxx (czasem nawet Xxx). A co z torbami poniżej 100zł? Zdaję sobie sprawę, że jeśli coś ma mieć jakość, to musi kosztować, ale chyba można znaleść jakiś kompromis?
    Sam jestem na etapie poszukiwania torby, ale nie chciałbym wydawać raczej więcej niż 100zł. Torba powinna mieścić mój zestaw + jakieś tele (to tak na przyszłość). Nie chciałbym, żeby była zbyt duża. Czy ktoś może doradzić coś tańszego, a (w miarę) dobrze wykonanego i funkcjonalnego?
    Lowepro Nova 1 lub 2 będzie trochę ponad 100. Kupiłem kiedyś używkę 2 lub 3(nie pamiętam numeru) za mniej niż 100zł a stan był iedalny.
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzechu83 Zobacz posta
    Z takich dyskretnych i niedroich fajne są torby od gościa LeeFee z ebaya, ja i kolega kupiliśmy sobie po jednej. Są naprawdę fajne, ja torby za dawnych lat. Ja mam tę
    http://www.ebay.pl/itm/Canvas-Camera...-/300544717423

Na razie roku nie mają więc o trwałości nie mam co pisać.
    Tutaj link do jego sklepu, może się skusisz.
    http://stores.ebay.pl/LeeFee/Shoulde...=p4634.c0.m322
    Ostatnio edytowane przez szwayko ; 01-12-2011 o 22:02

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów