ale 100-400 jest z lekka wiekszy od 70-200
ale 100-400 jest z lekka wiekszy od 70-200
Ja używam Kata Bumblebee-222 UL.
Kosztuje niemało, ale jest genialny plecak. Mieści 2 body (w tym jedno z dużym tele - ja noszę z Sigmą 120-300 OS, 100-400 też kiedyś nosiłem), lampę, ma sporą kieszeń na laptopa (mieści się tam lekka kurtka, bluza itp). Plecak bardzo wytrzymały, a polimerowe szelki są bardzo wygodne. Doskonale zabezpiecza sprzęt.
Coś niewiele piszecie o torbach Canon.Torba Canon Deluxe Gadget Bag 10EG jest pakowna i całkiem nieźle wykonana.Ma możliwość rozplanowania wnętrza po swojemu , posiada pas biodrowy i poza tym przystępna cenowo.
Za taką kasę? Nawet za 50zł bym nie kupił, a co dopiero za blisko 200. Nigdy. Małe to to. Wykonanie zjadliwe, ale "klapa" to jakaś kpina. Wszystko się rusza, kołysze. Brak pokrowca AW - w specyfikacji nie ma. 2 boczne kieszenie, zamiast możliwości mocowania lenscase, hehe, . Przednia otwiera się na maxa = wypada zawartość.
I to logo, oczeje..ne.
Wybacz, ale to moje zdanie nt tej torby. Zgadzać się nie musisz.
5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
blog.marcinszymkowski.pl | instagram
http://www.canon-board.info/pierwsza...ml#post1125394
Zobacz sobie jedną z pozycji.
Nikomu nie życzę straty takiej ilości sprzętu.
Oderwij sobie oczoejb..y napis canon.
Pozdrawiam
5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
blog.marcinszymkowski.pl | instagram
Ja z kolei potrzebowałam coś większego, aby pomieścić body i kilka obiektywów. Zdecydowałam się na torbę Lowepro Nova 200 AW. Nie była najtańsza, ale jestem bardzo zadowolona. Torba jest poręczna i pojemna, super solidna.