Pokaż wyniki od 801 do 810 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez pomiarowiec Zobacz posta
    A jak z wodoszczelnością?... Czytałem gdzieś, że jest plecak jest zrobiony z dość cienkiego materiału i woda (krople deszczu) przenikają bez większych oporów do środka. Jak to w praktyce wygląda? Wiem, że plecak ma "kapturek" ochronny, ale chodzi mi o sam materiał, z którego zrobiony jest plecak. A i jak z montowaniem statywu?
    No cóż, nie testowałem po jakim czasie przemoknie, gdy zaczęło padać po prostu założyłem ten kapturek, wychodzę z założenia, że do tego służy. Do przymocowania statywu są paski na jednym z boków plecaka, ja tam noszę kijki do wspinaczki górskiej.

Cytat Zamieszczone przez denree Zobacz posta
    ja wlasnie zastanawiam sie nad photo sport 200 aw i mam jeszcze pytanie: czy da sie z niego wyjac piankowa komre na aparat? albo choc tak ja zlozyc (gdy plecak jest totalnie pusty) by przypiac go splaszczonego do glownego plecaka transportowego?
    Nie da się. Komorę można nieco skompresować np. po to by mniejsza lustrzanka ściślej przylegała do ścianek, ale nie w takim celu o jakim piszesz. Plecak na plecaku? No nie wiem... lepiej jeden duży. Photo sport AW 200 nie jest wybitnie dużym plecakiem, ale jak na jego niewielkie gabaryty jest zaskakująco pojemny na 1-dniowe wypady albo na rower.
    Ostatnio edytowane przez Mirosuaw ; 16-09-2013 o 18:40
    Pozdrawiam,
    Mirek

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów