ja wlasnie zastanawiam sie nad photo sport 200 aw i mam jeszcze pytanie: czy da sie z niego wyjac piankowa komre na aparat? albo choc tak ja zlozyc (gdy plecak jest totalnie pusty) by przypiac go splaszczonego do glownego plecaka transportowego? od dluzszego czasu szukam jakiegos wygodnego rozwiazania na dlugie wyprawy backpackerskie gdzie przemieszczajac sie pomiedzy miastami trzeba zabrac tez caly dobytek (1 wiekszy plecak ma dla mnie gigantyczna przewage nad 2), a rozbijajac sie miec cos co mozna zabierac na jednodniwe wypady ze sprzetem. najlepszym rozwiazaniem na jakie na razie wpadlem jest zabranie plecaka turystycznego i fotograficznego, ktory da sie "spakowac"/przytroczyc do wiekszego. zastanawiam sie jeszcze wlasnie nad opcja glownego plecaka oraz takiego piankowego etui wraz z lekkim plecakiem, do ktorego mozna to wlozyc (podczas transportu etui w glownym a mniejszy zlozony i przytroczony)... wiem tez, ze sa duze plecaki transportowe z przegroda bedaca jednoczesnie mniejszym plecakiem ale nie znalazlem zadnego, ktory bylby fotograficzny. macie moze jakies lepsze pomysly ?