Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar gadget_zary
    Miasto
    Żary/Wrocław

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Ma ktoś lowepro fastpack 200 ? Myślę nad nim jako mały plecak na codzień, tylko zastanawiam się czy zmieści się puszka (7d) razem z gripem. ! W internecie póki co znalazłem, że w wersji 250 owszem ale ona ma komore na laptopa, która jest mi zbędna i niepotrzebnie powiększa plecak.

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez gadget_zary Zobacz posta
    Ma ktoś lowepro fastpack 200 ? Myślę nad nim jako mały plecak na codzień, tylko zastanawiam się czy zmieści się puszka (7d) razem z gripem. ! W internecie póki co znalazłem, że w wersji 250 owszem ale ona ma komore na laptopa, która jest mi zbędna i niepotrzebnie powiększa plecak.
    fajny plecak na co dzien ale 7D z gripem i podpiętym obiektywem w połozeniu przewidzianym przez producenta raczej tam nie wsadzisz . mnie po włozeniu 7D zostaje nad body akurat miejsca na podwónie złożony pasek od aparatu. fastpack 250 leząc "na plecach" jest jednak troche wyższy wieć body z gripem powinno wejsc. z komory na lapka korzystać przecież nie muszisz. dodatkowo w 200-ce brakuje mi przy dłuższych spacerach i na rowerze pasa biodrowego. w 250 już jest.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów