Czy zmieniło się coś w kwestii dostępności Lowepro Pro Messenger 200aw na naszym krajowym rynku?
Co prawda gdzieniegdzie w sieci można znaleźć te torby ale niestety występują one tylko wirtualnie. Czemu jest taki problem z dostępnością?
Czy zmieniło się coś w kwestii dostępności Lowepro Pro Messenger 200aw na naszym krajowym rynku?
Co prawda gdzieniegdzie w sieci można znaleźć te torby ale niestety występują one tylko wirtualnie. Czemu jest taki problem z dostępnością?
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Chciałem kupić tą torbę, ale nigdzie jej nie było. W sklepach nawet nie wiedzieli, że taka torba pojawiła się w ofercie Lowepro. Nie miałem czasu czekać i wybrałem inną.
nowa strona | www.epicure.pl | polub moje zdjęcia | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu
Jakiś czas temu po "wejściu na rynek" były dostępne na Allegro, później zniknęły i ten stan nie zmienił się do chwili obecnej
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
Pytanie do posiadających Lowepro Pro Runner 350 AW
Czy w plecaku ten dolny pas jest odpinany czy jest umocowany na stałe?
EOS Digital | 10-22 | 70-200 | 300 | 1200 |
Mateusz ja osobiście używam plecaka Katy Kata 3N1 11 http://www.kata-bags.us/3n1-11-for-d...2-lenses-flash
Na rower nadaje sie super - nic nie lata w środku i jest dobrze zabezpieczone.
rewelacyjnie sprawdza się ściągnięcie plecaka z jednego ramienia i wyjęcie sprzętu! Po pstryknięciu również szybko aparat trafia na swoje miejsce i jedziesz dalej!
Dlatego polecam go jesli zamierzasz robić zdjęcia 'prawie' podczas jazdy.
Plecy sie jednak pocą po kilkudziesięcio minutowej jeździe.
Dodatkowa kieszeń na laptopa wyśmienicie się sprawdza w roli kieszonki na jakiś polar/kurtkę.
Właśnie dotarł do mnie futerał Newswear Small Press Pouch zobaczymy jak sprawdzi się na ślubach![]()
Jak na razie wrażenie bardzo pozytywne.
Szukam plecaka podobnego do Lowepro Fastpack 350 tylko tak max. 180 zł.
Jadę w lipcu do rygi na dwa tygodnie. Szukam wygodnego plecaka na sprzęt foto (50D+28/1,8+50/1,4+85,18 lampe i mam nadzieje że jeszcze przed wyjazdem 10-22) Dodatkowo chciałbym żeby zmieścił się laptop, ładowarka, akcesoria itp
miło będzie jeżeli zmieści się jakaś mała butelka wody itp
Możecie coś polecić co sprawdzi się w mieście i nie zje mnie swoją cena?
![]()