Pokaż wyniki od 1 411 do 1 420 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez salas Zobacz posta
    Mam dwa metry, jak mi znajdziesz plecak lowepro którego pas biodrowy nie będę miał na wysokości żeber to go kupię i Ci flaszkę postawie. Miałem już kilka ich plecaków i nigdzie nie narzekałem ani nie narzekam na ich budowę, wykonanie, materiały czy cokolwiek innego, jak dla mnie lowepro rządzi na rynku, ale dla wysokich nie mają nic. Ostatni plecak który kupiłem od lowepro - FLIPSIDE SPORT 20 L AW czy coś takiego, jest wypasiony, ma mega przemyślane rozwiązania i w ogóle wszystko by mi pasowało, gdyby nie to że jest za krótki na moje plecy. Pozbywam się go na rzecz jakiegoś turystyka przystosowanego dla wysokich.
    Lowepro od dawna jest już tylko Lowe. Sam mam na ten czas trzy ich produkty i w każdym bym coś poprawił. Niby wszystko jest super ale zawsze znajdzie się jakiś co najmniej jeden wybitnie w****iający feler który doprowadza człowieka do szału.

Kilkanaście lat temu na jakimś forum z USA koleś o wzroście 6'8" (203cm wzrostu) szukał dla siebie plecaka. Inny koleś posiadający brata o wzroście 6'6" (198cm wzrostu) odpisał mu że jego brat "LOVES Kinesis gear".

Wygląda na to iż firma nadal istnieje:

Introduction - Backpacks - Photo Bags
    Ostatnio edytowane przez mkamelg ; 25-11-2016 o 17:07

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów