Pokaż wyniki od 1 051 do 1 060 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Niedawno sprzedałem taką kaburę (bo sprzedałem swojego 70-200mm f/4 L USM i już jej nie potrzebowałem):

KATA Access-17 PL KABURA DLA DSLR BEZ GRIPA+70-200 (4399249279) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Przeczytaj sobie dokładnie opisówkę. Zdjęcia mojego egzemplarza podrzuciłem z powrotem tutaj http://1drv.ms/1miydT6

Teraz możesz ją sobie kupić tutaj KATA ACCESS-17 PL KABURA - Cyfrowe.pl

I jako były jej użytkownik szczerze ją Tobie polecam.

Teraz Katy już nie ma (jeśli przeczytałaś wspomnianą wcześniej opisówkę to wiesz dlaczego), zostało tylko Manfrotto. W ich najnowszej ofercie pojawiło się coś takiego:

Manfrotto ACCESS H-17 PL KABURA - Torby pokrowce - Foto - Sklep internetowy Cyfrowe.pl

Jest to zapewne następczyni modelu Kata Access-17 PL już pod skrzydłami Manfrotto.

I jeszcze coś takiego:

Holster Plus 40 Professional Bag MB MP-H-40BB - Professional | Manfrotto (strona producenta, więcej zdjęć) a można to kupić tutaj Manfrotto Holster Plus 40 czarna - Torby pokrowce - Foto - Sklep internetowy Cyfrowe.pl

Bardziej wytrzymała konstrukcyjnie wersja ale niestety cięższa, coś za coś.

W obydwu modelach od Manfrotto nie przekonują mnie paski, coś za ubogo to wygląda w stosunku do modelu Access-17 PL od Kata.

Z toreb reporterskich wpadła mi w oko Luminosity Large Messenger (DSM-103) od Case Logic:

Case Logic Luminosity DSM103 - Torby pokrowce - Foto - Sklep internetowy Cyfrowe.pl

Krótka recenzja po polsku:

Recenzja akcesoriów Case Logic Luminosity | FotoManiaK.pl

Jej największą wadą jest niestabilny spód przez co stawiając ją gdzieś na ziemi wypadałoby ją zawsze o coś opierać. Jak obejrzysz sobie tę recenzję CaseLogic Luminosity Camera Bag Review - YouTube to będziesz wiedziała o co mi chodzi. Mogło być też tak że facet źle rozłożył w niej ciężar i dlatego tak się zachowywała. Ja gdybym miał kasę i był fanem tego typu toreb to na pewno bym ją sobie kupił.
    Ostatnio edytowane przez mkamelg ; 17-07-2014 o 01:53

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów