Pokaż wyniki od 1 011 do 1 020 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Widok wątkowy

Zablokowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

sebfoto, jednak będę starał się celować w torbę - z przyzwyczajenia oraz moich przypadłości fizjologicznych. Dość mocno się pocę, w tym wypadku kamizelka to spotęguje:/ Z tego też powodu pomijam plecaki. Mimo wszystko, dzięki za propozycje!

Cytat Zamieszczone przez Kuba1 Zobacz posta
    Skoro jesteś z Wawy, to polecam Explore.pl w Ursusie. Jeśli jest taka torba w ofercie Lowepro, to Ci ją wyciągną, dopasujesz i po sprawie. Ja tam zawsze jeździłem ze sprzętem który potrzebowałem zmieścić. Jak czegoś nie mają na miejscu, to znaczy że jest aktualnie nieosiągalne w Polsce.
    Plan był taki aby zakupić torbę Lowepro Magnum 650 AW w miniony piątek. Niestety, ku mojemu zdziwieniu torba była niedostępna w całej Warszawie. Obdzwoniłem dosłownie wszystkich dystrybutorów Lowepro, również wspomnianego w Ursusie. Rozumiem, że towar jest dość drogi i zbyt często się nie sprzedaje ale wg mnie oficjalny importer powinien kłaść nacisk na to aby w tak wielkim mieście było dostępnych choć kilka sztuk. Kontaktowałem się w tej sprawie z importerem, nie wspominał on nic o utrudnionej dostępności... Torba jest do kupienia z dnia na dzień w RTV Euro AGD w dość dobrej cenie jednak nie od ręki, a ja chciałem dokonać zakupu właśnie w piątek. No nic, będę dzwonił dalej i czekał aż się pojawi. Jeśli nie, mogę zaryzykować z zakupem online i ewentualnie odesłać.

Rozmawiałem również z jednym ze sprzedawców Lowepro, wspominał coś o wprowadzeniu w najbliższym czasie odświeżonych wersji swoich produktów. Ktoś coś wie na ten temat?
    Ostatnio edytowane przez digital.photography ; 19-05-2014 o 07:37

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów